Erdinç Bal profil resmi
Erdinç Bal Doç. Dr. TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 13 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 2
13 Yayın
14 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Hasat Sonrası Bahçecilik Teknolojileri (Taşımacılık ve Depolama dahil)

Kurum

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

110

0

341

0

1030

Derim Sonrası UV-C ve Etanol Uygulamalarının Red Globe Üzüm Çeşidinin Kalitesi ile Muhafaza Süresi Üzerine Etkileri
Yazarlar: Erdinç Bal , Ali İzzet Torçuk, Demir Kök
DOI: 10.29050/harranziraat.388218
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1114

0

1114

YENİ ISLAH EDİLEN BOZBEY ÜZÜM ÇEŞİDİNİN SOĞUKTA DEPOLAMAYA UYGUNLUĞUNUN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Ali Torçuk, Erdinç Bal
Yayın Bilgisi: 2018 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 183

0

183

0

2640

Etanol Buharı Uygulamasının Kiraz Muhafazası Üzerine Etkilerinin Araştırılması
Yazarlar: Ali İzzet Torçuk, Erdinç Bal , Mehmet Gülcü, Gamze Uysal Seçkin
Yayın Bilgisi: 2016 , Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1110

0

1110

Yayınlar

Derim Sonrası UV-C ve Etanol Uygulamalarının Red Globe Üzüm Çeşidinin Kalitesi ile Muhafaza Süresi Üzerine Etkileri
Yazarlar: Erdinç Bal , Ali İzzet Torçuk, Demir Kök
DOI: 10.29050/harranziraat.388218
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1114

1

0

1114

Hasat Sonrası UV-C ve Yenilebilir Yüzey Kaplama Uygulamalarının Kiraz Meyve Kalitesi ile Muhafaza Süresi Üzerine Etkileri
Yazarlar: Hanifi Koçak, Erdinç Bal
DOI: 10.19159/tutad.300716
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2640

6

0

2640

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.