Erdinç Bal profil resmi
Erdinç Bal Doç. Dr. TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 13 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 2
13 Yayın
14 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Hasat Sonrası Bahçecilik Teknolojileri (Taşımacılık ve Depolama dahil)

Kurum

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

133

0

366

0

1048

Derim Sonrası UV-C ve Etanol Uygulamalarının Red Globe Üzüm Çeşidinin Kalitesi ile Muhafaza Süresi Üzerine Etkileri
Yazarlar: Erdinç Bal , Ali İzzet Torçuk, Demir Kök
DOI: 10.29050/harranziraat.388218
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1130

0

1130

YENİ ISLAH EDİLEN BOZBEY ÜZÜM ÇEŞİDİNİN SOĞUKTA DEPOLAMAYA UYGUNLUĞUNUN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Ali Torçuk, Erdinç Bal
Yayın Bilgisi: 2018 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 197

0

197

0

2676

Etanol Buharı Uygulamasının Kiraz Muhafazası Üzerine Etkilerinin Araştırılması
Yazarlar: Ali İzzet Torçuk, Erdinç Bal , Mehmet Gülcü, Gamze Uysal Seçkin
Yayın Bilgisi: 2016 , Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1124

0

1124

Yayınlar

Derim Sonrası UV-C ve Etanol Uygulamalarının Red Globe Üzüm Çeşidinin Kalitesi ile Muhafaza Süresi Üzerine Etkileri
Yazarlar: Erdinç Bal , Ali İzzet Torçuk, Demir Kök
DOI: 10.29050/harranziraat.388218
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1130

2

0

1130

Hasat Sonrası UV-C ve Yenilebilir Yüzey Kaplama Uygulamalarının Kiraz Meyve Kalitesi ile Muhafaza Süresi Üzerine Etkileri
Yazarlar: Hanifi Koçak, Erdinç Bal
DOI: 10.19159/tutad.300716
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2676

6

0

2676

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.