Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Safa Karaman
Doç. Dr.
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
3
4
Yayın
11
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Ultrasound-assisted extraction of phenolics from Spirulina platensis by different solvents: An optimization study based on simplex lattice mixture design
Yazarlar:
Safa Karaman
,
Göktürk Öztürk
Yayın Bilgisi: 2025 ,
International Journal of Secondary Metabolite
DOI: 10.21448/ijsm.1554137
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
220
0
FAVORİ
220
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı oranlarda kızılcık (Cornus mas L.) meyvesi ilavesi ile üretilen muffin keklerin biyokimyasal, tekstürel, biyoaktif ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Betül Bektaş
,
Saliha Özer
,
Safa Karaman
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1187931
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1009
0
FAVORİ
1009
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bioactivity of Hawthorn (Crataegus monogyna) and Heather (Calluna vulgaris) Leaf Tinctures: An Optimization Study Using Response Surface Methodology
Yazarlar:
Safa Karaman
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1175955
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
424
0
FAVORİ
424
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
An optimization study for processing variables in fabrication of cinnamon tincture by response surface methodology
Yazarlar:
Safa Karaman
Yayın Bilgisi: 2022 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1218211
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
457
0
FAVORİ
457
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Food Science and Engineering
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Secondary Metabolite
Kurul Üyeliği
European Food Science and Engineering
Hakemlik
European Food Science and Engineering
Food and Health
Gıda
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Farklı oranlarda kızılcık (Cornus mas L.) meyvesi ilavesi ile üretilen muffin keklerin biyokimyasal, tekstürel, biyoaktif ve duyusal özelliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Betül Bektaş
,
Saliha Özer
,
Safa Karaman
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1187931
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1009
3
ATIF
0
FAVORİ
1009
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI