Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Görkem Teyin
Dr. Öğr. Üyesi
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
0
TR Dizin Atıf
14
7
Yayın
0
Hakemlik
14
TR Dizin Atıf
0000-0002-1959-2603
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Kurum
DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
KÜLTÜREL BİR MİRAS; TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2377
0
ATIF
1
FAVORİ
2377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MUTFAK ÇALIŞANLARININ ÖRGÜTSEL ADALET KONUSUNA YÖNELİK GÖRÜŞLERİ
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Doğuş Üniversitesi Dergisi
DOI: 10.31671/doujournal.1288020
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
147
0
ATIF
1
FAVORİ
147
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şarap, Önoloji ve Şarap Turizmine Genel Bir Bakış
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1359052
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1028
0
ATIF
1
FAVORİ
1028
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Osmanlı Saray Mutfağında İçecek Kültürü
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1513046
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
79
0
FAVORİ
79
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MUTFAK ÇALIŞANLARININ ÖRGÜTSEL ADALET KONUSUNA YÖNELİK GÖRÜŞLERİ
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Doğuş Üniversitesi Dergisi
DOI: 10.31671/doujournal.1288020
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
147
1
FAVORİ
147
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şarap, Önoloji ve Şarap Turizmine Genel Bir Bakış
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1359052
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1028
1
FAVORİ
1028
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pasta Tüketen Bireylerin Pasta Tercihleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2427
0
FAVORİ
2427
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Güvenliğine Yönelik Hazırlanan Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Analizi
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turizm Çalışmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
994
0
FAVORİ
994
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PİŞİRME EKİPMANI KAYNAKLI AĞIR METALLERİN TESPİT EDİLMESİ; NOHUT ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Konya Journal of Engineering Sciences
DOI: 10.36306/konjes.895459
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
927
0
FAVORİ
927
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÜLTÜREL BİR MİRAS; TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ
Yazarlar:
Görkem Teyin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2377
1
FAVORİ
2377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
Aydın Gastronomy
Doğuş Üniversitesi Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Konya Journal of Engineering Sciences
Turizm Çalışmaları Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat