Oya ÖZKANLI Dr. Öğr. Üyesi GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 5 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 3
5 Yayın
3 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
DOI: 10.32572/guntad.583672
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4021

3

ATIF

1

FAVORİ

4021

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

0

ATIF

0

FAVORİ

104

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

5362

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
DOI: 10.32572/guntad.583672
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4021

3

ATIF

1

FAVORİ

4021

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
20. Yüzyılda Orta Toroslardaki Yörüklerin Mutfak Kültürü
Yazarlar: Hasan ERSAVAŞ, Oya ÖZKANLI
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2300

0

ATIF

0

FAVORİ

2300

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

2283

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.