Azmi Seyhun Kıpçak profil resmi
Azmi Seyhun Kıpçak Prof. Dr. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 12 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 4
12 Yayın
3 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Kimyasal Reaksiyon Kütle Transferi

Kurum

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

83

Ultrasonic Pre-Treatment and Vacuum Effect on the Drying of Cancer Pagurus Meat
Yazarlar: Zehra Özden Özyalçın Genç, Azmi Seyhun Kıpçak
Yayın Bilgisi: 2023 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE20231270399
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 221

0

221

0

166

DRYING CHARACTERISTICS INVESTIGATION OF BLACK MULBERRY DRIED VIA INFRARED METHOD
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Thermal Engineering
DOI: 10.18186/thermal.528969
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 761

0

761

INVESTIGATION OF INFRARED DRYING OF POMEGRANATE BY-PRODUCTS
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Thermal Engineering
DOI: 10.18186/journal-of-thermal-engineering.381827
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 201

0

201

MICROWAVE DEHYDRATION MODELLING OF TINCALCONITE
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Thermal Engineering
DOI: 10.18186/journal-of-thermal-engineering.382399
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 308

0

308

EFFECT OF PRE-TREATMENT AND AIR TEMPERATURE ON DRYING TIME OF CHERRY TOMATO
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Thermal Engineering
DOI: 10.18186/journal-of-thermal-engineering.364489
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 512

0

512

0

1442

Determination Optimum B2O3, KCl and NaOH Molar Ratios in the Synthesis of Potassium Borates
Yazarlar: Seyhun Kıpçak , Merve Günal, Sibel Ila, Meral Yıldırım, Mehmet Piskin, Emek Derun
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1693

0

1693

The Investigation of the Element Contents in the Turkish Coffees
Yazarlar: Funda Demir, Nigar Selvi, Seyhun Kıpçak , Özgül Özdemir, Mehmet Piskin, Emek Moroydor Derun
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1556

0

1556

Yayınlar

DRYING CHARACTERISTICS INVESTIGATION OF BLACK MULBERRY DRIED VIA INFRARED METHOD
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Thermal Engineering
DOI: 10.18186/thermal.528969
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 761

6

0

761

INVESTIGATION OF INFRARED DRYING OF POMEGRANATE BY-PRODUCTS
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Thermal Engineering
DOI: 10.18186/journal-of-thermal-engineering.381827
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 201

1

0

201

EFFECT OF PRE-TREATMENT AND AIR TEMPERATURE ON DRYING TIME OF CHERRY TOMATO
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Thermal Engineering
DOI: 10.18186/journal-of-thermal-engineering.364489
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 512

2

0

512

KATI-HAL YÖNTEMİ İLE DÜŞÜK SICAKLIKLARDA LABO3 ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU
DOI: 10.17482/uujfe.91099
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1442

1

0

1442

Determination Optimum B2O3, KCl and NaOH Molar Ratios in the Synthesis of Potassium Borates
Yazarlar: Seyhun Kıpçak , Merve Günal, Sibel Ila, Meral Yıldırım, Mehmet Piskin, Emek Derun
DOI: -
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1693

2

0

1693

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.