Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yağmur Erim Köse
Doç. Dr.
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
2
4
Yayın
11
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Mühendisliği
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Gıda Bilimleri
Kurum
VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Farklı Tahıl Çeşitlerinden Endüstriyel Olarak Üretilmiş Bozaların Antioksidan Aktivite Değerleri ve Besin Element İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Songül Atabay,
Yağmur Erim Köse
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1244695
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
280
0
FAVORİ
280
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kinetic Modeling of Heat and Mass Transfer During Deep Fat Frying of Churro
Yazarlar:
Yağmur Erim Köse
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bilge International Journal of Science and Technology Research
DOI: 10.30516/bilgesci.1064191
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
895
0
FAVORİ
895
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrodalga Destekli Buharlı Kurutma ve Dondurarak Kurutma Tekniklerinin Ham Buğday Ruşeyminin Antioksidan Aktivitesi ve Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Yağmur Erim Köse
,
Raciye Meral
,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1017973
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
461
0
FAVORİ
461
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kavut Ununun Besinsel Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Yağmur Erim Köse
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.690222
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1232
0
FAVORİ
1232
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bilge International Journal of Science and Technology Research
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Editörlük
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Kavut Ununun Besinsel Bileşimi ve Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Yağmur Erim Köse
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.690222
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1232
2
ATIF
0
FAVORİ
1232
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat