Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bekir Bülent Arpacı
Doç. Dr.
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
7
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
11
7
Yayın
15
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sebze Yetiştirme ve Islahı
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
Antakya Koşullarında Bazı Kurutmalık Kırmızıbiber Hatlarının Verim ve Kalite Özelliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Ökkeş Yayman
,
Tamer Sermenli
,
Bekir Bülent Arpacı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bahçe
DOI: 10.53471/bahce.1553749
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
319
0
FAVORİ
319
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çaltı Sarımsağının Agromorfolojik Karakterizasyonu ve Uçucu Yağ İçeriği
Yazarlar:
Gülay Beşirli
,
Faika Yaralı Karakan
,
Bekir Bülent Arpacı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18615/anadolu.1398477
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
493
0
FAVORİ
493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki biber baharat tiplerinin yağ asidi profilleri, fitokimyasal ve mineral madde içeriklerinin karşılaştırmalı analizi
Yazarlar:
Ümit Haydar Erol
,
Pınar Gümüş
,
Bekir Bülent Arpacı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1369509
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
816
0
FAVORİ
816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kavun Tohumu Ekstraksiyonunda Hidroklorik Asit Kullanımının Tohum ve Fide Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Alperen Öztürk,
Boran İkiz
,
Bekir Bülent Arpacı
,
Hayriye Daşgan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1030077
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1032
0
FAVORİ
1032
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turşu sanayisine uygun tatlı süs biberi çeşitlerinin geliştirilmesine yönelik melezleme ıslahı çalışmaları
Yazarlar:
Cihan Fırat
,
Kerim Karataş
,
Bekir Bülent Arpacı
,
Kazım Mavi
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.961983
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1406
0
FAVORİ
1406
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kahramanmaraş ve Gaziantep İllerinde Kırmızıbiberin Üretim Yapısı ve Kurutma Yöntemleri
Yazarlar:
Cuma Akbay
,
İsmet Boz
,
Gülgün Yıldız Tiryaki
,
Serhan Candemir
,
Bekir Arpacı
Yayın Bilgisi: 2012 ,
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5066
0
FAVORİ
5066
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Organik Kırmızıbiber Üretiminde Uygulanan Üretim Sistemlerinin Ekonomik Performanslarının Karşılaştırılması
Yazarlar:
Serhan Candemir
,
Bekir Arpacı
,
İrfan Akıncı
Yayın Bilgisi: 2012 ,
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
951
0
FAVORİ
951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
Bahçe
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Bahçe
Black Sea Journal of Agriculture
Current Perspectives on Medicinal and Aromatic Plants
Journal of Agricultural Production
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
Mediterranean Agricultural Sciences
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Çaltı Sarımsağının Agromorfolojik Karakterizasyonu ve Uçucu Yağ İçeriği
Yazarlar:
Gülay Beşirli
,
Faika Yaralı Karakan
,
Bekir Bülent Arpacı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18615/anadolu.1398477
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
493
2
ATIF
0
FAVORİ
493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki biber baharat tiplerinin yağ asidi profilleri, fitokimyasal ve mineral madde içeriklerinin karşılaştırmalı analizi
Yazarlar:
Ümit Haydar Erol
,
Pınar Gümüş
,
Bekir Bülent Arpacı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1369509
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
816
7
ATIF
0
FAVORİ
816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turşu sanayisine uygun tatlı süs biberi çeşitlerinin geliştirilmesine yönelik melezleme ıslahı çalışmaları
Yazarlar:
Cihan Fırat
,
Kerim Karataş
,
Bekir Bülent Arpacı
,
Kazım Mavi
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.961983
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1406
2
ATIF
0
FAVORİ
1406
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat