Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Esra Mankan
Doç. Dr.
ALANYA HAMDULLAH EMIN PASA UNIVERSITY
Yayın
6
Hakemlik
4
6
Yayın
4
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Beslenme Eğitimi
Turizm
Gastronomi
Kurum
ALANYA HAMDULLAH EMIN PASA UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Çikolata Tüketim Tercihleri Üzerine Bir Alan Araştırması
Yazarlar:
Esna İçöz
,
Esra Mankan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Topkapı Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1976
0
ATIF
2
FAVORİ
1976
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşçılık Öğrencilerinin Pişirme ve Yiyecek Hazırlama Becerileri
Yazarlar:
Sedat Özdemir
,
Esra Mankan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1297
0
ATIF
2
FAVORİ
1297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Osmanlı Saray Mutfağındaki Çorbaların Günümüz Beslenme Alışkanlıklarındaki Yeri
Yazarlar:
İrem Yalçın
,
Esra Mankan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
DOI: 10.58625/jfng-2473
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
188
0
FAVORİ
188
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşçılık Öğrencilerinin Pişirme ve Yiyecek Hazırlama Becerileri
Yazarlar:
Sedat Özdemir
,
Esra Mankan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1297
2
FAVORİ
1297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çikolata Tüketim Tercihleri Üzerine Bir Alan Araştırması
Yazarlar:
Esna İçöz
,
Esra Mankan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Topkapı Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1976
2
FAVORİ
1976
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin Türk Mutfağındaki Tatlılara İlişkin Görüşleri
Yazarlar:
Kübra Arı
,
Esra Mankan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
644
0
FAVORİ
644
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OSMANLI DÖNEMİNDEN GÜNÜMÜZE TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIMI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Büşra Çakır
,
Esra Mankan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4542
0
FAVORİ
4542
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİDE TRENDLER: RESTORANLARDA LOKAL ÜRÜN KULLANIMI, YENİLİKÇİ VE HİKÂYESİ OLAN YEMEKLER YARATMA
Yazarlar:
Mehmet Şahin
,
Esra Mankan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Arts and Social Studies
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3037
0
FAVORİ
3037
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
International Journal of Arts and Social Studies
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Topkapı Sosyal Bilimler Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat