Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
İbrahim GİRİTLİOĞLU
İbrahim GİRİTLİOĞLU
Doç. Dr.
Gaziantep Üniveristesi
Bilinmiyor
Yayın
9
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
6
Bilinmiyor
9
Yayın
9
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
Gaziantep Üniveristesi
Popüler Yayınları
Gaziantep Mutfağına Yerli Turistlerin Bakış Açılarına Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
İbrahim GİRİTLİOĞLU
,
Mesut KARAMAN
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.31834/kilissbd.347895
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2896
0
ATIF
1
FAVORİ
2896
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BELEK, SİDE VE ALANYA BÖLGELERİNDE FAALİYET GÖSTEREN OTEL İŞLETMELERİNİN MÜŞTERİLERİNE SUNDUĞU REKREASYON ETKİNLİKLERİNİN İÇERİK ANALİZİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
İbrahim GİRİTLİOĞLU
,
Atınç OLCAY
,
Harun Reşit GÜNDOĞAN
,
Bilal Nadir ALKAN
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/makusobed.348431
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2578
0
ATIF
1
FAVORİ
2578
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Gaziantep Mutfağının Kuşaklararası Bilinirliğine Yönelik Bir Araştırma - A Research Attended For Intergeneration Unity Of Traditional Gaziantep Cuisine
Yazarlar:
Barış ARMUTCU
,
İbrahim GİRİTLİOĞLU
,
Mehmet DÜZGÜN
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2465
0
ATIF
1
FAVORİ
2465
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gaziantep Şehrinde Kongre Turizminin Mevcut Durumu ve Geliştirilmesine Yönelik Bir Saha Araştırması
Yazarlar:
İbrahim GİRİTLİOĞLU
,
Barış ARMUTCU
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Uluslararası Ekonomik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
689
0
ATIF
1
FAVORİ
689
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Otel işletmelerinde işgörenlerin örgütsel adalet ve nepotizm algılarının yaşam tatminine etkisi
Yazarlar:
Bilal Nadir ALKAN
,
İbrahim GİRİTLİOĞLU
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
228
0
FAVORİ
228
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GAZİANTEP ŞEHRİNDEKİ YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNDE HİZMET KALİTESİNİN ÖLÇÜLMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Atınç OLCAY
, Elif GİRİTLİOĞLU,
İbrahim GİRİTLİOĞLU
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.443823
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1164
0
FAVORİ
1164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BELEK, SİDE VE ALANYA BÖLGELERİNDE FAALİYET GÖSTEREN OTEL İŞLETMELERİNİN MÜŞTERİLERİNE SUNDUĞU REKREASYON ETKİNLİKLERİNİN İÇERİK ANALİZİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
İbrahim GİRİTLİOĞLU
,
Atınç OLCAY
,
Harun Reşit GÜNDOĞAN
,
Bilal Nadir ALKAN
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/makusobed.348431
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2578
1
FAVORİ
2578
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gaziantep Mutfağına Yerli Turistlerin Bakış Açılarına Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
İbrahim GİRİTLİOĞLU
,
Mesut KARAMAN
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.31834/kilissbd.347895
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2896
1
FAVORİ
2896
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Gaziantep Mutfağının Kuşaklararası Bilinirliğine Yönelik Bir Araştırma - A Research Attended For Intergeneration Unity Of Traditional Gaziantep Cuisine
Yazarlar:
Barış ARMUTCU
,
İbrahim GİRİTLİOĞLU
,
Mehmet DÜZGÜN
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2465
1
FAVORİ
2465
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İSTANBUL ESENLER OTOGARI’NDA FAALİYET GÖSTEREN OTOBÜS İŞLETMELERİNİN WEB SİTE İÇERİKLERİNİN ANALİZİNE YÖNELİK BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Halil İbrahim KARAKAN
,
Serkan TÜRKMEN
,
İbrahim GİRİTLİOĞLU
, Murat KILIÇ
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
71
0
FAVORİ
71
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gaziantep Şehrinde Kongre Turizminin Mevcut Durumu ve Geliştirilmesine Yönelik Bir Saha Araştırması
Yazarlar:
İbrahim GİRİTLİOĞLU
,
Barış ARMUTCU
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Uluslararası Ekonomik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
689
1
FAVORİ
689
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizme Hizmet Sunan Pastane İşletmelerinde Çalışan Dondurma Üretim Personelinin Hijyen Ve Gıda Güvenliğine İlişkin Bilgi Ve Uygulama Düzeyi Üzerine Bir Araştırma-A Research On Knowledge And Practıce Levels About Food Safety And Hygiene Of Employees In
Yazarlar:
Onur KIZILCIK
,
İbrahim GİRİTLİOĞLU
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/sb.56827
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2126
0
FAVORİ
2126
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÖNLİSANS DÜZEYİNDE TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN OTEL YİYECEK İÇECEK BÖLÜMÜNE YÖNELİK TUTUMLARI
Yazarlar:
İbrahim GİRİTLİOĞLU
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.663955
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
453
0
FAVORİ
453
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Journal of Tourism Research Institute
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Uluslararası Ekonomik Araştırmalar Dergisi
Kurul Üyeliği
Journal of New Tourism Trends
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi (AKAD)
Al Farabi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yayınlar
Turizme Hizmet Sunan Pastane İşletmelerinde Çalışan Dondurma Üretim Personelinin Hijyen Ve Gıda Güvenliğine İlişkin Bilgi Ve Uygulama Düzeyi Üzerine Bir Araştırma-A Research On Knowledge And Practıce Levels About Food Safety And Hygiene Of Employees In
Yazarlar:
Onur KIZILCIK
,
İbrahim GİRİTLİOĞLU
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/sb.56827
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2126
5
ATIF
0
FAVORİ
2126
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÖNLİSANS DÜZEYİNDE TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN OTEL YİYECEK İÇECEK BÖLÜMÜNE YÖNELİK TUTUMLARI
Yazarlar:
İbrahim GİRİTLİOĞLU
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.663955
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
453
1
ATIF
0
FAVORİ
453
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat