Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Atınç OLCAY
Atınç OLCAY
Prof. Dr.
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
0000-0003-0407-5467
Yayın
25
Hakemlik
23
CrossRef Atıf
12
0000-0003-0407-5467
25
Yayın
23
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
TURİZM TANITIM FAALİYETLERİNDE FOTOĞRAFLARIN KULLANIMI: “HOME OF…” KONSEPTİ ÖRNEĞİ - EFFECT OF PHOTOGRAPHY IN TOURISM PROMOTION ACTIVITIES: CASE OF "HOME OF ..." CONCEPT
Yazarlar:
Metin SÜRME
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/makusobed.284825
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1356
0
ATIF
1
FAVORİ
1356
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BELEK, SİDE VE ALANYA BÖLGELERİNDE FAALİYET GÖSTEREN OTEL İŞLETMELERİNİN MÜŞTERİLERİNE SUNDUĞU REKREASYON ETKİNLİKLERİNİN İÇERİK ANALİZİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
İbrahim GİRİTLİOĞLU
,
Atınç OLCAY
,
Harun Reşit GÜNDOĞAN
,
Bilal Nadir ALKAN
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/makusobed.348431
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2578
0
ATIF
1
FAVORİ
2578
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bir Destinasyon Olarak Gaziantep Şehir İmajına Yönelik Öğrenci Görüşleri
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Gül DOĞAN
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1186
0
ATIF
1
FAVORİ
1186
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Festivallerin Destinasyon Pazarlamasına Olan Katkıları: Gaziantep Örneği
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Cihan YAVUZ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
879
0
ATIF
1
FAVORİ
879
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Seyahat Acentesi Çalışanlarının Nomofobi Düzeylerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Mehmet ESEN
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
430
0
ATIF
1
FAVORİ
430
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
OTEL İŞLETMELERİNİN ERİŞİLEBİLİR TURİZME UYGUNLUĞUNUN BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Ahmet BOZ
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Antalya Bilim Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.54969/abuijss.1216014
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
39
1
FAVORİ
39
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaret İle Tescil Edilmiş Antep Baklavasının Turistik Destinasyon Tanıtımına Yönelik Etkisi
Yazarlar:
Nurdane TAŞ
,
Mehmet DÜZGÜN
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1308480
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
144
1
FAVORİ
144
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Müşteri Vatandaşlık Davranışı ve Birlikte Değer Oluşturma: Havayolları İşletmeleri Üzerine Bir Çalışma
Yazarlar:
Ercan GÜLSOY
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
108
0
FAVORİ
108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çocuk Dostu Uygulamalar Bakımından Otel Web Sitelerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
İpek SUAT EREN
,
Mehmet DÜZGÜN
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.54600/igdirsosbilder.1127547
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
518
0
FAVORİ
518
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminde Karşılaşılan Sorunların İncelenen Problem Durumları Bağlamında Analizi
Yazarlar:
İrem YILMAZ
,
Mehmet DÜZGÜN
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
481
0
FAVORİ
481
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Akıllı Turizmde Yapay Zekâ Teknolojisi
Yazarlar:
Miraç Yücel BAŞER
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1084783
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1468
0
FAVORİ
1468
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tecrübe Düzeyi ve İşgören Memnuniyeti İlişkisi: Erzurum ve Gaziantep Otel Çalışanları Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Gülnur SÜSLÜ
,
Y. Kemal ÖZEKİCİ
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2022 ,
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.15869/itobiad.950533
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
400
0
FAVORİ
400
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ORTA ÖLÇEKLİ ŞEHİR OTELİNDE GİZLİ MÜŞTERİ UYGULAMALARI ÜZERİNE BİR VAKA ANALİZİ
Yazarlar: Salih MUMCUOĞLU,
Ercan İNCE
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
679
1
FAVORİ
679
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BATTALGAZİ (ESKİ MALATYA) İNANÇ TURİZMİ POTANSİYELİNİN SWOT ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Miraç Yücel BAŞER
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
832
0
FAVORİ
832
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Seyahat Acentesi Çalışanlarının Nomofobi Düzeylerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Mehmet ESEN
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
430
1
FAVORİ
430
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Müze Hizmet Kalitesi Ölçümü: Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi Üzerine Bir Çalışma
Yazarlar:
Ercan GÜLSOY
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.870077
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1029
0
FAVORİ
1029
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Festivallerin Destinasyon Pazarlamasına Olan Katkıları: Gaziantep Örneği
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Cihan YAVUZ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
879
1
FAVORİ
879
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Spor ve Rekreatif Amaçlı Tesislerde Hizmet Kalitesinin Değerlendirilmesinde Demografik Değişkenlerin Rolü
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Metin SÜRME
,
Taner DAĞLIOĞLU
Yayın Bilgisi: 2020 ,
İktisadi ve İdari Yaklaşımlar Dergisi
DOI: 10.47138/jeaa.826401
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
552
0
FAVORİ
552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin İyimserlik ve Kötümserlik Kişilik Özelliklerinin Yıllar İtibarıyla Kıyaslanması
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Gül DOĞAN
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.702544
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
751
0
FAVORİ
751
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokullarında Öğrenim Gören Öğrencilerin Eğitim-Öğretim Hizmet Kalitesine İlişkin Görüşlerinin Belirlenmesi (Türkiye Örneği)
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Eşref AY
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kastamonu Education Journal
DOI: 10.24106/kefdergi.2549
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1140
0
FAVORİ
1140
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konaklama ve Seyahat İşletmelerinde Yaşanan Etik Sorunlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Burçin ÖZKAN
,
Mehmet Fatih GÖÇEBELER
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.462929
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9685
0
FAVORİ
9685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RESTORANLARDA ALGILANAN ADALET VE TELAFİ MEMNUNİYETİNİN MEMNUNİYET VE SADAKAT ÜZERİNDEKİ ROLÜ: ADALET TEORİSİNE DAYALI BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Yakup Kemal ÖZEKİCİ
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1226
0
FAVORİ
1226
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GAZİANTEP ŞEHRİNDEKİ YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNDE HİZMET KALİTESİNİN ÖLÇÜLMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Atınç OLCAY
, Elif GİRİTLİOĞLU,
İbrahim GİRİTLİOĞLU
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.443823
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1165
0
FAVORİ
1165
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BELEK, SİDE VE ALANYA BÖLGELERİNDE FAALİYET GÖSTEREN OTEL İŞLETMELERİNİN MÜŞTERİLERİNE SUNDUĞU REKREASYON ETKİNLİKLERİNİN İÇERİK ANALİZİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
İbrahim GİRİTLİOĞLU
,
Atınç OLCAY
,
Harun Reşit GÜNDOĞAN
,
Bilal Nadir ALKAN
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/makusobed.348431
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2578
1
FAVORİ
2578
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel Sahip ve Yöneticilerinin Stajyer Öğrencilerin Performanslarını Çeşitli Açılardan Değerlendirmelerine İlişkin Bir Araştırma: Gaziantep Örneği
Yazarlar:
Atınç Olcay
,
Esra Çıkmaz
,
Yakup Kemal Özekici
,
Ercan İnce
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
DOI: 10.31822/jomat.348666
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2707
0
FAVORİ
2707
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Glamping Hizmeti Veren İşletmelerin Sahip ve Yöneticilerinin “Yeni Turizm Trendi Glamping” İle İlgili Görüşleri (Muğla ve Antalya Örneği)
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Ummahan TURHAN
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.314773
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4784
0
FAVORİ
4784
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZM TANITIM FAALİYETLERİNDE FOTOĞRAFLARIN KULLANIMI: “HOME OF…” KONSEPTİ ÖRNEĞİ - EFFECT OF PHOTOGRAPHY IN TOURISM PROMOTION ACTIVITIES: CASE OF "HOME OF ..." CONCEPT
Yazarlar:
Metin SÜRME
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/makusobed.284825
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1356
1
FAVORİ
1356
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Önlisans Öğrencilerinin Eğitimlerne İlişkin Beklentileri
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Metin SÜRME
,
Mehmet DÜZGÜN
, Murat ÇİNPOLAT
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
728
0
FAVORİ
728
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bir Destinasyon Olarak Gaziantep Şehir İmajına Yönelik Öğrenci Görüşleri
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Gül DOĞAN
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1186
1
FAVORİ
1186
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÖNLİSANS DÜZEYİNDE TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN OTEL YİYECEK İÇECEK BÖLÜMÜNE YÖNELİK TUTUMLARI
Yazarlar:
İbrahim GİRİTLİOĞLU
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.663955
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
454
0
FAVORİ
454
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Antalya Bilim Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
İktisadi ve İdari Yaklaşımlar Dergisi
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi
Kastamonu Education Journal
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Gaziantep Üniversitesi Ayıntab Araştırmaları Dergisi
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Hakemlik
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi (AKAD)
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gazi Eğitim Bilimleri Dergisi
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
IBAD Sosyal Bilimler Dergisi
JOEEP: Journal of Emerging Economies and Policy
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Sakarya University Journal of Science
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
The Journal of International Scientific Researches
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Türk Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Akıllı Turizmde Yapay Zekâ Teknolojisi
Yazarlar:
Miraç Yücel BAŞER
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1084783
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1468
1
ATIF
0
FAVORİ
1468
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Müze Hizmet Kalitesi Ölçümü: Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi Üzerine Bir Çalışma
Yazarlar:
Ercan GÜLSOY
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.870077
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1029
1
ATIF
0
FAVORİ
1029
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin İyimserlik ve Kötümserlik Kişilik Özelliklerinin Yıllar İtibarıyla Kıyaslanması
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Gül DOĞAN
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.702544
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
751
1
ATIF
0
FAVORİ
751
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokullarında Öğrenim Gören Öğrencilerin Eğitim-Öğretim Hizmet Kalitesine İlişkin Görüşlerinin Belirlenmesi (Türkiye Örneği)
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Eşref AY
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Kastamonu Education Journal
DOI: 10.24106/kefdergi.2549
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1140
1
ATIF
0
FAVORİ
1140
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konaklama ve Seyahat İşletmelerinde Yaşanan Etik Sorunlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Burçin ÖZKAN
,
Mehmet Fatih GÖÇEBELER
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.462929
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9685
3
ATIF
0
FAVORİ
9685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel Sahip ve Yöneticilerinin Stajyer Öğrencilerin Performanslarını Çeşitli Açılardan Değerlendirmelerine İlişkin Bir Araştırma: Gaziantep Örneği
Yazarlar:
Atınç Olcay
,
Esra Çıkmaz
,
Yakup Kemal Özekici
,
Ercan İnce
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
DOI: 10.31822/jomat.348666
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2707
1
ATIF
0
FAVORİ
2707
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Glamping Hizmeti Veren İşletmelerin Sahip ve Yöneticilerinin “Yeni Turizm Trendi Glamping” İle İlgili Görüşleri (Muğla ve Antalya Örneği)
Yazarlar:
Atınç OLCAY
,
Ummahan TURHAN
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.314773
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4784
3
ATIF
0
FAVORİ
4784
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÖNLİSANS DÜZEYİNDE TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN OTEL YİYECEK İÇECEK BÖLÜMÜNE YÖNELİK TUTUMLARI
Yazarlar:
İbrahim GİRİTLİOĞLU
,
Atınç OLCAY
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.663955
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
454
1
ATIF
0
FAVORİ
454
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat