Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hacer Meral-aktaş
Dr. Öğr. Üyesi
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
4
3
Yayın
3
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0001-5025-8702
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Ekmeğin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesi
Yazarlar:
Hacer Meral
,
Mehmet Murat Karaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.496393
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4274
4
ATIF
1
FAVORİ
4274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Mold Diversity of Some Fruits Sold in Eastern Turkey
Yazarlar:
Dipak Ghimire
,
Ahmet Erdoğan
,
Alper Baran
,
Mustafa Gürses
,
Hacer Meral Aktaş
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1084083
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
333
1
ATIF
1
FAVORİ
333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Antimicrobial and Antioxidant Properties of Coriander (Coriandrum sativum L.), Dill (Anethum graveolens L.) and Purslane (Portulaca oleracea L.) Extracts Prepared with Different Types of Solvent
Yazarlar:
Sümeyra Taş
,
Ahmet Erdoğan
,
Mustafa Gürses
,
Hacer Meral Aktaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1294606
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
421
0
FAVORİ
421
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Mold Diversity of Some Fruits Sold in Eastern Turkey
Yazarlar:
Dipak Ghimire
,
Ahmet Erdoğan
,
Alper Baran
,
Mustafa Gürses
,
Hacer Meral Aktaş
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1084083
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
333
1
FAVORİ
333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeğin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesi
Yazarlar:
Hacer Meral
,
Mehmet Murat Karaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.496393
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4274
1
FAVORİ
4274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Hendese Teknik Bilimler ve Mühendislik Dergisi
Yayınlar
Determination of Mold Diversity of Some Fruits Sold in Eastern Turkey
Yazarlar:
Dipak Ghimire
,
Ahmet Erdoğan
,
Alper Baran
,
Mustafa Gürses
,
Hacer Meral Aktaş
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1084083
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
333
1
ATIF
1
FAVORİ
333
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeğin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesi
Yazarlar:
Hacer Meral
,
Mehmet Murat Karaoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.496393
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4274
4
ATIF
1
FAVORİ
4274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat