İsmail Yılmaz profil resmi
İsmail Yılmaz Prof. Dr. TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 1
6 Yayın
8 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

0

1

215

Yayınlar

Kosova’nın Geleneksel Bir Et Ürünü: Kaverma
Yazarlar: Kaltrina Berisha , Hajrip Mehmeti, Hysen Bytyqi, İsmail Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 248

0

248

Manda Etinin Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2023 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1233124
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 482

0

482

1

215

0

1977

Yayınlar

Manda Etinin Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2023 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1233124
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 482

1

0

482

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.