Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İsmail Yılmaz
Prof. Dr.
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
1
6
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
İSTANBUL’DAKİ BAZI KASAPLARIN, ŞARKÜTERİLERİN VE MARKETLERİN ET SATIŞ REYONLARININ HİJYEN DURUMUNUN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Sibel Aslı Özmen,
İsmail Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
215
0
ATIF
1
FAVORİ
215
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kosova’nın Geleneksel Bir Et Ürünü: Kaverma
Yazarlar:
Kaltrina Berisha
, Hajrip Mehmeti, Hysen Bytyqi,
İsmail Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
248
0
FAVORİ
248
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Manda Etinin Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Birce Baran
,
İsmail Yılmaz
,
Umit Geçgel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1233124
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
482
0
FAVORİ
482
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TRAKYA BÖLGESİNDE COĞRAFİ İŞARETLEME ÇALIŞMALARI VE BÖLGE EKONOMİSİNE KATKISI
Yazarlar:
Özgür Karadaş
,
Emine Yılmaz
,
İsmail Yılmaz
,
Umit Geçgel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Girişimcilik ve Kalkınma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
649
0
FAVORİ
649
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İSTANBUL’DAKİ BAZI KASAPLARIN, ŞARKÜTERİLERİN VE MARKETLERİN ET SATIŞ REYONLARININ HİJYEN DURUMUNUN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Sibel Aslı Özmen,
İsmail Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
215
1
FAVORİ
215
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SUMAK (Rhus coriaria L.) MEYVESİNİN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Özgür Karadaş
,
İsmail Yılmaz
,
Umit Geçgel
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1977
0
FAVORİ
1977
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kırsalda geleneksel gıda üretiminde kadınların örgütlenme yaklaşımları
Yazarlar:
Gülen Özdemir
,
Emine Yılmaz
,
Gökhan Unakıtan
,
İsmail Yılmaz
,
Gülşen Keskin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
831
0
FAVORİ
831
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Girişimcilik ve Kalkınma Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Trakya Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gıda
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Manda Etinin Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Birce Baran
,
İsmail Yılmaz
,
Umit Geçgel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1233124
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
482
1
ATIF
0
FAVORİ
482
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat