Ali Kahraman profil resmi
Ali Kahraman Prof. Dr. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
Yayın 9 Hakemlik 18 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 40
9 Yayın
18 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
40 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller

Kurum

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

Farming Legumes for Food Security and Agricultural Sustainability in Somalia
Yazarlar: Abdikadir Musa Jama, Ali Kahraman
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 236

0

236

0

275

Ekim Zamanlarının Kuru Fasulyede Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar: Ali Kahraman , Mustafa Önder
DOI: 10.21566/tarbitderg.359439
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1449

0

1449

Nutritional Components and Amino Acids in Lentil Varieties
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1122

0

1122

Classification of Bean Genotypes by Protein Profiles
Yazarlar: Ali Kahraman , Ercan Ceyhan , Tuna Uysal , Zuhal Ozkan , Ela Nur Şimşek Sezer, Meryem Bozkurt
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 430

0

430

Nohut Genotiplerinde Cluster Analizi ve Önemli Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Ali Kahraman , Mustafa Önder, Ercan Ceyhan, Furkan Ulukuş
DOI: 10.21566/tarbitderg.280383
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1662

0

1662

Ascochyta Blight of Chickpea
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 848

0

848

0

124

Yayınlar

Nohut Genotiplerinde Cluster Analizi ve Önemli Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Ali Kahraman , Mustafa Önder, Ercan Ceyhan, Furkan Ulukuş
DOI: 10.21566/tarbitderg.280383
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1662

2

0

1662

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.