avatar
Ercan Ceyhan Prof. Dr. SELCUK UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE
Yayın 36 Hakemlik 29 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 227
36 Yayın
29 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
227 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller Tarımda Bitki Islahı Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı (Diğer)

Kurum

SELCUK UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE

Popüler Yayınları

Bezelyede Bazı Agronomik Özelliklerin Kalıtımı
Yazarlar: Duran Şimşek, Ercan Ceyhan
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 328

0

1

328

0

1

765

Yayınlar

0

406

0

652

0

237

0

326

0

368

0

223

0

311

0

658

Konservelik Bezelyede Bazı Kalite Özelliklerinin Kalıtımı
DOI: 10.30910/turkjans.843667
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 667

0

667

1

765

0

320

0

608

Bezelyede Bazı Agronomik Özelliklerin Kalıtımı
Yazarlar: Duran Şimşek, Ercan Ceyhan
Yayın Bilgisi: 2017 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 328

1

328

Yüksek Verimli Konservelik ve Kuru Tanelik Bezelye Hatlarının Geliştirilmesi
Yazarlar: Mehmet Kemal Ateş, Ercan Ceyhan
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 318

0

318

Classification of Bean Genotypes by Protein Profiles
Yazarlar: Ali Kahraman , Ercan Ceyhan , Tuna Uysal , Zuhal Ozkan , Ela Nur Şimşek Sezer, Meryem Bozkurt
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 520

0

520

0

252

0

355

0

533

0

297

0

178

0

185

Fasulye Genotiplerinin Bazı Tarımsal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Ercan Ceyhan, Mustafa Önder, Ali Kahraman
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 180

0

180

0

174

Konya İlinde Fasulye Tarımında Karşılaşılan Problemler ve Çözüm Önerileri
Yazarlar: Muhittin Ülker, Ercan Ceyhan
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 175

0

175

0

168

0

158

0

604

Yayınlar

Konservelik Bezelyede Bazı Kalite Özelliklerinin Kalıtımı
DOI: 10.30910/turkjans.843667
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 667

1

0

667

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.