Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Durmuş
Doç. Dr.
Cukurova University
Yayın
9
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
16
9
Yayın
10
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Kurum
Cukurova University
Yayınlar
Ticari Somon Füme Ürünlerinin Yağ Asidi Kompozisyonu
Yazarlar:
Mustafa Durmuş
,
İbrahim Kara
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
DOI: 10.52998/trjmms.1372161
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
267
0
FAVORİ
267
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kekik, Biberiye ve Fesleğen Ekstraktlarının -18oC'de Depolanan Uskumru Köftelerinin Kimyasal, Duyusal ve Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Esra Balıkçı
,
Yeşim Özoğul
,
Mustafa Durmuş
,
Yılmaz Uçar
,
Saadet Gökdoğan Tekin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1015342
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
820
0
FAVORİ
820
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye Esansiyel Yağı ve Nanoemülsiyonunun Balıkta Bozulma Etmeni Bakteriler ile Gıda Kaynaklı Patojenik Bakteriler Tarafından Üretilen Biyojenik Aminler Üzerine Etkilerinin incelenmesi
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
,
Mustafa Durmuş
,
Esmeray Küley Boğa
,
Koray Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.1035443
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
836
0
FAVORİ
836
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Oranlarda Adaçayı Esansiyel Yağı ile Hazırlanan Mikroenkapsüle Balık Yağlarının Depolama Süresi Boyunca Yağ Asitlerindeki Değişimlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Durmuş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.914996
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
965
0
FAVORİ
965
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Purification of Eicosapentaenoic Acid (EPA) and Docosahexaenoic Acid (DHA) From Fish Oil Using HPLC Method and Investigation of Their Antibacterial Effects on Some Pathogenic Bacteria
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
,
Fatih Özoğul
,
Mustafa Durmuş
,
Yeşim Özoğul
, Ali Rıza Köşker,
Esmeray Küley Boğa
, Deniz Ayas
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
851
0
FAVORİ
851
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nanoemülsiyonların 2±2°C’de depolanan levrek filetolarının yağ asidi profilleri üzerine etkileri
Yazarlar:
Mustafa Durmuş
,
Yeşim Özoğul
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.01
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2016
0
FAVORİ
2016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz’de Yakalanan Neogobius melanostomus Türünün Besin Madde Bileşenleri ve Yağ Asitleri İçeriği Üzerine Cinsiyet ve Ayların Etkileri
Yazarlar:
Mustafa Durmuş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aquaculture Studies
DOI: 10.17693/yunusae.vi.363108
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
256
0
FAVORİ
256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Borik Asidin Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss)' nın Hepatosomatik Ve Viserosomatik İndeks Değerleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Mustafa Öz
,
Suat Dikel
,
Burak Evren İnanan
,
Tahir Karaşahin
,
Mustafa Durmuş
, Yılmaz Uçar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1319
0
FAVORİ
1319
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çörek otu (Nigella sativa, L) Yağının Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss)’nın Depolanması Esnasında Yağ Asidi Değişimine Etkisi
Yazarlar:
Mustafa Öz
,
Suat Dikel
,
Mustafa Durmuş
, İlgın Özşahinoğlu, Pınar Mumoğullarında
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210946
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2572
0
FAVORİ
2572
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Aquaculture Studies
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Editörlük
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
Alan Editörü
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
Yayınlar
Kekik, Biberiye ve Fesleğen Ekstraktlarının -18oC'de Depolanan Uskumru Köftelerinin Kimyasal, Duyusal ve Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Esra Balıkçı
,
Yeşim Özoğul
,
Mustafa Durmuş
,
Yılmaz Uçar
,
Saadet Gökdoğan Tekin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1015342
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
820
1
ATIF
0
FAVORİ
820
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye Esansiyel Yağı ve Nanoemülsiyonunun Balıkta Bozulma Etmeni Bakteriler ile Gıda Kaynaklı Patojenik Bakteriler Tarafından Üretilen Biyojenik Aminler Üzerine Etkilerinin incelenmesi
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
,
Mustafa Durmuş
,
Esmeray Küley Boğa
,
Koray Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.1035443
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
836
1
ATIF
0
FAVORİ
836
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Oranlarda Adaçayı Esansiyel Yağı ile Hazırlanan Mikroenkapsüle Balık Yağlarının Depolama Süresi Boyunca Yağ Asitlerindeki Değişimlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Durmuş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.914996
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
965
1
ATIF
0
FAVORİ
965
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nanoemülsiyonların 2±2°C’de depolanan levrek filetolarının yağ asidi profilleri üzerine etkileri
Yazarlar:
Mustafa Durmuş
,
Yeşim Özoğul
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.01
ATIF
10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2016
10
ATIF
0
FAVORİ
2016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karadeniz’de Yakalanan Neogobius melanostomus Türünün Besin Madde Bileşenleri ve Yağ Asitleri İçeriği Üzerine Cinsiyet ve Ayların Etkileri
Yazarlar:
Mustafa Durmuş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aquaculture Studies
DOI: 10.17693/yunusae.vi.363108
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
256
1
ATIF
0
FAVORİ
256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çörek otu (Nigella sativa, L) Yağının Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss)’nın Depolanması Esnasında Yağ Asidi Değişimine Etkisi
Yazarlar:
Mustafa Öz
,
Suat Dikel
,
Mustafa Durmuş
, İlgın Özşahinoğlu, Pınar Mumoğullarında
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210946
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2572
2
ATIF
0
FAVORİ
2572
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat