avatar
Yılmaz Uçar Doç. Dr. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 12 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 3
12 Yayın
14 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Sucul Kültür ve Balıkçılık Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)

Kurum

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

4551

Su Ürünlerinde Nisin Uygulamaları
DOI: 10.29133/yyutbd.726727
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1346

0

1346

Farklı konsantrasyonlarda kullanılan nisinin vakum paketlenerek soğukta (4±2°C) depolanan levrek (Dicentrarchus labrax) filetolarının yağ asit profili üzerine etkileri
Yazarlar: Yılmaz Uçar , Fatih Özoğul, Mustafa Durmuş, Ali Rıza Köşker, Yeşim Özoğul
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.1.06
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1371

0

1371

0

1055

Mersin Körfezi'nden Yakalanan Apogon queketti Kas Dokusu Metal Seviyelerine Mevsimin Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.657647
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 798

0

798

Yayınlar

2

0

4551

Su Ürünlerinde Nisin Uygulamaları
DOI: 10.29133/yyutbd.726727
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1346

4

0

1346

2

0

2438

Farklı konsantrasyonlarda kullanılan nisinin vakum paketlenerek soğukta (4±2°C) depolanan levrek (Dicentrarchus labrax) filetolarının yağ asit profili üzerine etkileri
Yazarlar: Yılmaz Uçar , Fatih Özoğul, Mustafa Durmuş, Ali Rıza Köşker, Yeşim Özoğul
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.1.06
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1371

1

0

1371

Farklı Konsantrasyonlarda Kullanılan Nisinin Soğukta (4±2oC) Depolanan Levrek (Dicentrarchus labrax) Filetolarının Yağ Asitleri Üzerine Etkileri
Yazarlar: Yılmaz Uçar , Fatih Özoğul
Yayın Bilgisi: 2020 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.571394
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1055

1

0

1055

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.