Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özgür İşleyici
Doç. Dr.
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ
Yayın
7
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
7
7
Yayın
3
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Kurum
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ
Yayınlar
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Mikrobiyolojik Kalite ve Antibiyotik Varlığı
Yazarlar:
Rabia Mehtap Tuncay
,
Yakup Can Sancak
,
Tuncer Çakmak
,
Özgür İşleyici
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
DOI: 10.53518/mjavl.1033318
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
549
0
FAVORİ
549
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerin Fizikokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Rabia Mehtap Tuncay
,
Özgür İşleyici
,
Yakup Can Sancak
,
Tuncer Çakmak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.764709
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1349
0
FAVORİ
1349
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tatvan’da Tüketime Sunulan Tavuk Dönerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Emrullah Sağun
,
Kamil Ekici
,
Dilara Başat Dereli
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.758441
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1027
0
FAVORİ
1027
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurma veya soğutma ile muhafaza edilerek satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı
Yazarlar:
Özgür İşleyici
,
Yakup Can Sancak
, Rabia Mehtap Tuncay, Mustafa Atlan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.475104
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2199
0
FAVORİ
2199
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Üretilen Bitlis Tulum Peyniri ve Kimyasal Kalite Nitelikleri
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Rabia Tuncay
,
Yakup Sancak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.430442
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3740
0
FAVORİ
3740
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van İlinde Satılan Salam, Sosis ve Sucuklarda Kanatlı ve Tek tırnaklı Etlerinin Varlığının ELISA Tekniği ile Araştırılması
Yazarlar:
Özgür İşleyici
,
Yakup Can Sancak
, Rabia Mehtap Tuncay, Adem Mis, Fatih Arslan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1184
0
FAVORİ
1184
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Mustafa Atlan,
Özgür İşleyici
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1897
0
FAVORİ
1897
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
Van Veterinary Journal
Hakemlik
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Tatvan’da Tüketime Sunulan Tavuk Dönerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Emrullah Sağun
,
Kamil Ekici
,
Dilara Başat Dereli
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.758441
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1027
1
ATIF
0
FAVORİ
1027
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurma veya soğutma ile muhafaza edilerek satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı
Yazarlar:
Özgür İşleyici
,
Yakup Can Sancak
, Rabia Mehtap Tuncay, Mustafa Atlan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.475104
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2199
1
ATIF
0
FAVORİ
2199
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Üretilen Bitlis Tulum Peyniri ve Kimyasal Kalite Nitelikleri
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Rabia Tuncay
,
Yakup Sancak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.430442
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3740
5
ATIF
0
FAVORİ
3740
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat