Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Diğer
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Özgür İŞLEYİCİ
Özgür İŞLEYİCİ
Doç. Dr.
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ
Bilinmiyor
Yayın
7
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
6
Bilinmiyor
7
Yayın
3
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Kurum
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ
Yayınlar
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Mikrobiyolojik Kalite ve Antibiyotik Varlığı
Yazarlar:
Rabia Mehtap TUNCAY
,
Yakup Can SANCAK
,
Tuncer ÇAKMAK
,
Özgür İŞLEYİCİ
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
DOI: 10.53518/mjavl.1033318
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
236
0
FAVORİ
236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerin Fizikokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Rabia Mehtap TUNCAY
,
Özgür İŞLEYİCİ
,
Yakup Can SANCAK
,
Tuncer ÇAKMAK
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.764709
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
925
0
FAVORİ
925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tatvan’da Tüketime Sunulan Tavuk Dönerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Hakan SANCAK
,
Özgür İŞLEYİCİ
,
Emrullah SAĞUN
,
Kamil EKİCİ
,
Dilara BAŞAT DERELİ
,
Yakup Can SANCAK
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.758441
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
707
0
FAVORİ
707
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurma veya soğutma ile muhafaza edilerek satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı
Yazarlar:
Özgür İŞLEYİCİ
,
Yakup Can SANCAK
, Rabia Mehtap TUNCAY, Mustafa ATLAN
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.475104
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1681
0
FAVORİ
1681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Üretilen Bitlis Tulum Peyniri ve Kimyasal Kalite Nitelikleri
Yazarlar:
Hakan SANCAK
,
Özgür İŞLEYİCİ
,
Rabia TUNCAY
,
Yakup SANCAK
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.430442
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3049
0
FAVORİ
3049
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van İlinde Satılan Salam, Sosis ve Sucuklarda Kanatlı ve Tek tırnaklı Etlerinin Varlığının ELISA Tekniği ile Araştırılması
Yazarlar:
Özgür İŞLEYİCİ
,
Yakup CAN SANCAK
, Rabia Mehtap TUNCAY, Adem MİS, Fatih ARSLAN
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1013
0
FAVORİ
1013
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van İli’nde Dondurulmuş Olarak Satışa Sunulan Bazı Et Ürünlerinin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Mustafa ATLAN,
Özgür İŞLEYİCİ
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1680
0
FAVORİ
1680
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
Van Veterinary Journal
Hakemlik
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Tatvan’da Tüketime Sunulan Tavuk Dönerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Hakan SANCAK
,
Özgür İŞLEYİCİ
,
Emrullah SAĞUN
,
Kamil EKİCİ
,
Dilara BAŞAT DERELİ
,
Yakup Can SANCAK
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.758441
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
707
1
ATIF
0
FAVORİ
707
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurma veya soğutma ile muhafaza edilerek satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı
Yazarlar:
Özgür İŞLEYİCİ
,
Yakup Can SANCAK
, Rabia Mehtap TUNCAY, Mustafa ATLAN
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.475104
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1681
1
ATIF
0
FAVORİ
1681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Üretilen Bitlis Tulum Peyniri ve Kimyasal Kalite Nitelikleri
Yazarlar:
Hakan SANCAK
,
Özgür İŞLEYİCİ
,
Rabia TUNCAY
,
Yakup SANCAK
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.430442
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3049
4
ATIF
0
FAVORİ
3049
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat