Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hakan Sancak
Dr. Öğr. Üyesi
Bitlis Eren Üniversitesi Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu
Yayın
8
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
1
8
Yayın
2
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-2769-1855
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
Bitlis Eren Üniversitesi Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu
Popüler Yayınları
The Effect of Zivzik Pomegranate Juice on the Physico-chemical and Sensorial Properties of Kefir Produced by Conventional Method
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Hakan Sancak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.797981
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
497
1
ATIF
1
FAVORİ
497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kasaplar Tarafından Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Fermente Sucukların Bazı Kalite Özelliklerinin Standartlara Uygunluk Yönünden Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Hakan Sancak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.1129204
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
382
0
FAVORİ
382
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bitlis Eren Üniversitesinde Öğrenim Gören Öğrencilerin Gıda Hijyeni ve Kişisel Hijyen Hakkındaki Bilgi Düzeyleri
Yazarlar: Ronay Erbudak,
Hakan Sancak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Rahva Teknik ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
492
0
FAVORİ
492
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Zivzik Pomegranate Juice on the Physico-chemical and Sensorial Properties of Kefir Produced by Conventional Method
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Hakan Sancak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.797981
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
497
1
FAVORİ
497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tatvan’da Tüketime Sunulan Tavuk Dönerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Emrullah Sağun
,
Kamil Ekici
,
Dilara Başat Dereli
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.758441
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1012
0
FAVORİ
1012
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnci Kefalinde (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Emrullah Sağun
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.650722
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
485
0
FAVORİ
485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tatvan Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Süt ve Süt Tüketimi Hakkındaki Düşünce ve Davranışları
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Dilara Başat Dereli
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.590872
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
862
0
FAVORİ
862
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Üretilen Bitlis Tulum Peyniri ve Kimyasal Kalite Nitelikleri
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Rabia Tuncay
,
Yakup Sancak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.430442
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3681
0
FAVORİ
3681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van İlinde Satışa Sunulan Ambalajlı ve Ambalajsız Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Özgür İşleyici
,
Hakan Sancak
,
Rabia Mehtap Tuncay
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
799
0
FAVORİ
799
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Kocatepe Veteriner Dergisi
Rahva Teknik ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Van Veterinary Journal
Hakemlik
Van Veterinary Journal
Yayınlar
The Effect of Zivzik Pomegranate Juice on the Physico-chemical and Sensorial Properties of Kefir Produced by Conventional Method
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Hakan Sancak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.797981
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
497
1
ATIF
1
FAVORİ
497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tatvan’da Tüketime Sunulan Tavuk Dönerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Emrullah Sağun
,
Kamil Ekici
,
Dilara Başat Dereli
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.758441
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1012
1
ATIF
0
FAVORİ
1012
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnci Kefalinde (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Emrullah Sağun
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.650722
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
485
1
ATIF
0
FAVORİ
485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Üretilen Bitlis Tulum Peyniri ve Kimyasal Kalite Nitelikleri
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Rabia Tuncay
,
Yakup Sancak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.430442
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3681
5
ATIF
0
FAVORİ
3681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat