Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
3
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hakan Sancak
Dr. Öğr. Üyesi
Bitlis Eren Üniversitesi Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu
Yayın
10
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
1
10
Yayın
2
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-2769-1855
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
0
Takipçi
0
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
Bitlis Eren Üniversitesi Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu
Popüler Yayınları
The Effect of Zivzik Pomegranate Juice on the Physico-chemical and Sensorial Properties of Kefir Produced by Conventional Method
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Hakan Sancak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.797981
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
522
1
ATIF
1
FAVORİ
522
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Dondurularak muhafaza edilen Van Gölü inci kefalinde (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) ambalajlamanın ve muhafaza süresinin kalite değişiklikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Emrullah Sağun
,
Kamil Ekici
,
Hakan Sancak
,
İbrahim Yörük
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.47027/duvetfd.1556027
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
55
0
FAVORİ
55
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Şekillerde İşlenerek Soğukta (+4 °C) Muhafaza Edilen İnci Kefalinde (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) Muhafaza Süresince Meydana Gelen Kalite Değişiklikleri
Yazarlar:
Emrullah Sağun
,
Kamil Ekici
,
Hakan Sancak
,
İbrahim Yörük
,
Hünkar Avni Duyar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1513376
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
118
0
FAVORİ
118
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kasaplar Tarafından Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Fermente Sucukların Bazı Kalite Özelliklerinin Standartlara Uygunluk Yönünden Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Hakan Sancak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.1129204
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
400
0
FAVORİ
400
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bitlis Eren Üniversitesinde Öğrenim Gören Öğrencilerin Gıda Hijyeni ve Kişisel Hijyen Hakkındaki Bilgi Düzeyleri
Yazarlar: Ronay Erbudak,
Hakan Sancak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Rahva Teknik ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
550
0
FAVORİ
550
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Zivzik Pomegranate Juice on the Physico-chemical and Sensorial Properties of Kefir Produced by Conventional Method
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Hakan Sancak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.797981
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
522
1
FAVORİ
522
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tatvan’da Tüketime Sunulan Tavuk Dönerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Emrullah Sağun
,
Kamil Ekici
,
Dilara Başat Dereli
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.758441
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1057
0
FAVORİ
1057
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnci Kefalinde (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Emrullah Sağun
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.650722
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
506
0
FAVORİ
506
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tatvan Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Süt ve Süt Tüketimi Hakkındaki Düşünce ve Davranışları
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Dilara Başat Dereli
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.590872
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
886
0
FAVORİ
886
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Üretilen Bitlis Tulum Peyniri ve Kimyasal Kalite Nitelikleri
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Rabia Tuncay
,
Yakup Sancak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.430442
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3846
0
FAVORİ
3846
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van İlinde Satışa Sunulan Ambalajlı ve Ambalajsız Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Özgür İşleyici
,
Hakan Sancak
,
Rabia Mehtap Tuncay
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
812
0
FAVORİ
812
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Kocatepe Veteriner Dergisi
Rahva Teknik ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Van Veterinary Journal
Hakemlik
Van Veterinary Journal
Yayınlar
The Effect of Zivzik Pomegranate Juice on the Physico-chemical and Sensorial Properties of Kefir Produced by Conventional Method
Yazarlar:
Bülent Hallaç
,
Hakan Sancak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.797981
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
522
1
ATIF
1
FAVORİ
522
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tatvan’da Tüketime Sunulan Tavuk Dönerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Emrullah Sağun
,
Kamil Ekici
,
Dilara Başat Dereli
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.758441
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1057
1
ATIF
0
FAVORİ
1057
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnci Kefalinde (Chalcalburnus tarichi, Pallas 1811) Listeria Türlerinin Varlığı ve Yaygınlığı
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Emrullah Sağun
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.650722
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
506
2
ATIF
0
FAVORİ
506
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Üretilen Bitlis Tulum Peyniri ve Kimyasal Kalite Nitelikleri
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Rabia Tuncay
,
Yakup Sancak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.430442
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3846
5
ATIF
0
FAVORİ
3846
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat