Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Diğer
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Yakup Can SANCAK
Yakup Can SANCAK
Prof. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Bilinmiyor
Yayın
18
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
7
Bilinmiyor
18
Yayın
1
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sağlık Bilimleri
Kurum
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Yayınlar
Soğukta (4 °C) Muhafaza Edilen Sazan Balıklarında (Cyprinus carpio L., 1758) Biyojenik Amin Oluşumu, Mikrobiyolojik ve Duyusal Değişiliklerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Tuncer ÇAKMAK
,
Yakup Can SANCAK
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1209788
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
122
0
FAVORİ
122
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk Etlerinde Enterococcus spp. Prevelansı, Direnç Profilleri, VanA ve VanB Direnç Genlerinin Varlığı
Yazarlar:
Rabia Mehtap TUNCAY
,
Yakup Can SANCAK
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.1110734
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
277
0
FAVORİ
277
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otlu Peynirlerde Listeria monocytogenes'in Olgunlaşma Boyunca Canlı Kalma Süresi
Yazarlar:
Rabia Mehtap TUNCAY
,
Yakup Can SANCAK
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Van Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.52976/vansaglik.1130603
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
149
0
FAVORİ
149
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi Sütüne Eklenen Farklı Süt Türlerinin Belirlenmesi İçin PCR Yöntemlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Rabia Mehtap TUNCAY
,
Yakup Can SANCAK
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Balıkesir Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.53424/balikesirsbd.1139179
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
187
0
FAVORİ
187
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Mikrobiyolojik Kalite ve Antibiyotik Varlığı
Yazarlar:
Rabia Mehtap TUNCAY
,
Yakup Can SANCAK
,
Tuncer ÇAKMAK
,
Özgür İŞLEYİCİ
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
DOI: 10.53518/mjavl.1033318
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
235
0
FAVORİ
235
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerin Fizikokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Rabia Mehtap TUNCAY
,
Özgür İŞLEYİCİ
,
Yakup Can SANCAK
,
Tuncer ÇAKMAK
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.764709
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
925
0
FAVORİ
925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tatvan’da Tüketime Sunulan Tavuk Dönerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Hakan SANCAK
,
Özgür İŞLEYİCİ
,
Emrullah SAĞUN
,
Kamil EKİCİ
,
Dilara BAŞAT DERELİ
,
Yakup Can SANCAK
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.758441
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
707
0
FAVORİ
707
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Biogenic Amine Formation and Microbiological Changes in Carp (Cyprinus carpio L., 1758) During Frozen Storage
Yazarlar:
Tuncer ÇAKMAK
,
Yakup Can SANCAK
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.649996
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
384
0
FAVORİ
384
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurma veya soğutma ile muhafaza edilerek satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı
Yazarlar:
Özgür İŞLEYİCİ
,
Yakup Can SANCAK
, Rabia Mehtap TUNCAY, Mustafa ATLAN
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.475104
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1681
0
FAVORİ
1681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Üretilen Bitlis Tulum Peyniri ve Kimyasal Kalite Nitelikleri
Yazarlar:
Hakan SANCAK
,
Özgür İŞLEYİCİ
,
Rabia TUNCAY
,
Yakup SANCAK
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.430442
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3048
0
FAVORİ
3048
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otlu Peynirlerde Listeria monocytogenes'in Varlığı ve Antibiyotiklere Duyarlılığının Belirlenmesi
Yazarlar:
Rabia Mehtap TUNCAY
,
Yakup Can SANCAK
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
695
0
FAVORİ
695
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Divle Tulum Peyniri
Yazarlar:
Özgür İŞLEYİCİ
,
Yakup Can SANCAK
,
Rabia Mehtap TUNCAY
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
843
0
FAVORİ
843
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Divle Tulum Peynirinde Mineral Madde ve Ağır Metal Düzeylerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Özgür İŞLEYİCİ
,
Yakup Can SANCAK
,
Rabia Mehtap TUNCAY
,
Ufuk MERCAN YÜCEL
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
605
0
FAVORİ
605
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van İlinde Satılan Salam, Sosis ve Sucuklarda Kanatlı ve Tek tırnaklı Etlerinin Varlığının ELISA Tekniği ile Araştırılması
Yazarlar:
Özgür İŞLEYİCİ
,
Yakup CAN SANCAK
, Rabia Mehtap TUNCAY, Adem MİS, Fatih ARSLAN
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1013
0
FAVORİ
1013
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Cacıkların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Rabia Mehtap GÜNEŞ
,
Yakup Can SANCAK
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
478
0
FAVORİ
478
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van Piyasasında Tüketime Sunulan Et ve Et Ürünlerinde Sarcosporidiosis’in Yayılışı
Yazarlar:
Yakup Can SANCAK
, Cihangir AKDEMİR, Mustafa BERKTAŞ
Yayın Bilgisi: 1995 ,
Van Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
454
0
FAVORİ
454
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van Piyasasında Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik, Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi
Yazarlar: Hasan SANCAK,
Yakup Can SANCAK
Yayın Bilgisi: 1995 ,
Van Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
564
0
FAVORİ
564
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van ve Yöresinde Yavru Atan ve Mezbahada Kesilen Koyunların Kan Serumlarında Salmonella abortus ovis Antikorlarının Aranması
Yazarlar:
Banur BOYNUKARA
, Yakup AKGÜL,
Kemal GÜRTÜRK
, Hasan İÇEN, Abdulbaki AKSAKAL,
Can SANCAK
, Fetih GÜLYÜZ
Yayın Bilgisi: 1995 ,
Van Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
503
0
FAVORİ
503
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Balıkesir Sağlık Bilimleri Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Kocatepe Veteriner Dergisi
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
Van Sağlık Bilimleri Dergisi
Van Veterinary Journal
Hakemlik
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
Keçi Sütüne Eklenen Farklı Süt Türlerinin Belirlenmesi İçin PCR Yöntemlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Rabia Mehtap TUNCAY
,
Yakup Can SANCAK
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Balıkesir Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.53424/balikesirsbd.1139179
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
187
1
ATIF
0
FAVORİ
187
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tatvan’da Tüketime Sunulan Tavuk Dönerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Hakan SANCAK
,
Özgür İŞLEYİCİ
,
Emrullah SAĞUN
,
Kamil EKİCİ
,
Dilara BAŞAT DERELİ
,
Yakup Can SANCAK
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.758441
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
707
1
ATIF
0
FAVORİ
707
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurma veya soğutma ile muhafaza edilerek satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı
Yazarlar:
Özgür İŞLEYİCİ
,
Yakup Can SANCAK
, Rabia Mehtap TUNCAY, Mustafa ATLAN
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.475104
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1681
1
ATIF
0
FAVORİ
1681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Üretilen Bitlis Tulum Peyniri ve Kimyasal Kalite Nitelikleri
Yazarlar:
Hakan SANCAK
,
Özgür İŞLEYİCİ
,
Rabia TUNCAY
,
Yakup SANCAK
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.430442
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3048
4
ATIF
0
FAVORİ
3048
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat