Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yakup Can Sancak
Prof. Dr.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Yayın
18
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
11
18
Yayın
3
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sağlık Bilimleri
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Kurum
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi
Popüler Yayınları
Van Piyasasında Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik, Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi
Yazarlar: Hasan Sancak,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 1995 ,
Van Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
904
0
ATIF
1
FAVORİ
904
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Soğukta (4 °C) Muhafaza Edilen Sazan Balıklarında (Cyprinus carpio L., 1758) Biyojenik Amin Oluşumu, Mikrobiyolojik ve Duyusal Değişiliklerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Tuncer Çakmak
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1209788
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
472
0
FAVORİ
472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk Etlerinde Enterococcus spp. Prevelansı, Direnç Profilleri, VanA ve VanB Direnç Genlerinin Varlığı
Yazarlar:
Rabia Mehtap Tuncay
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.1110734
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
821
0
FAVORİ
821
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otlu Peynirlerde Listeria monocytogenes'in Olgunlaşma Boyunca Canlı Kalma Süresi
Yazarlar:
Rabia Mehtap Tuncay
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Van Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.52976/vansaglik.1130603
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
452
0
FAVORİ
452
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi Sütüne Eklenen Farklı Süt Türlerinin Belirlenmesi İçin PCR Yöntemlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Rabia Mehtap Tuncay
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Balıkesir Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.53424/balikesirsbd.1139179
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
556
0
FAVORİ
556
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerde Mikrobiyolojik Kalite ve Antibiyotik Varlığı
Yazarlar:
Rabia Mehtap Tuncay
,
Yakup Can Sancak
,
Tuncer Çakmak
,
Özgür İşleyici
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
DOI: 10.53518/mjavl.1033318
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
908
0
FAVORİ
908
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van’da Tüketime Sunulan Çiğ Sütlerin Fizikokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Rabia Mehtap Tuncay
,
Özgür İşleyici
,
Yakup Can Sancak
,
Tuncer Çakmak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.764709
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1592
0
FAVORİ
1592
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tatvan’da Tüketime Sunulan Tavuk Dönerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Emrullah Sağun
,
Kamil Ekici
,
Dilara Başat Dereli
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.758441
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1317
0
FAVORİ
1317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Biogenic Amine Formation and Microbiological Changes in Carp (Cyprinus carpio L., 1758) During Frozen Storage
Yazarlar:
Tuncer Çakmak
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.649996
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
709
0
FAVORİ
709
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurma veya soğutma ile muhafaza edilerek satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı
Yazarlar:
Özgür İşleyici
,
Yakup Can Sancak
, Rabia Mehtap Tuncay, Mustafa Atlan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.475104
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2582
0
FAVORİ
2582
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Üretilen Bitlis Tulum Peyniri ve Kimyasal Kalite Nitelikleri
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Rabia Tuncay
,
Yakup Sancak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.430442
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4436
0
FAVORİ
4436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otlu Peynirlerde Listeria monocytogenes'in Varlığı ve Antibiyotiklere Duyarlılığının Belirlenmesi
Yazarlar:
Rabia Mehtap Tuncay
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1006
0
FAVORİ
1006
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Divle Tulum Peyniri
Yazarlar:
Özgür İşleyici
,
Yakup Can Sancak
,
Rabia Mehtap Tuncay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1318
0
FAVORİ
1318
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Divle Tulum Peynirinde Mineral Madde ve Ağır Metal Düzeylerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Özgür İşleyici
,
Yakup Can Sancak
,
Rabia Mehtap Tuncay
,
Ufuk Mercan Yücel
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
913
0
FAVORİ
913
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van İlinde Satılan Salam, Sosis ve Sucuklarda Kanatlı ve Tek tırnaklı Etlerinin Varlığının ELISA Tekniği ile Araştırılması
Yazarlar:
Özgür İşleyici
,
Yakup Can Sancak
, Rabia Mehtap Tuncay, Adem Mis, Fatih Arslan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1338
0
FAVORİ
1338
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van Kahvaltı Salonlarında Tüketime Sunulan Cacıkların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Rabia Mehtap Güneş
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Van Veterinary Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
735
0
FAVORİ
735
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van Piyasasında Tüketime Sunulan Et ve Et Ürünlerinde Sarcosporidiosis’in Yayılışı
Yazarlar:
Yakup Can Sancak
, Cihangir Akdemir, Mustafa Berktaş
Yayın Bilgisi: 1995 ,
Van Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
708
0
FAVORİ
708
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van Piyasasında Tüketime Sunulan Salamura Beyaz Peynirlerin Mikrobiyolojik, Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal Niteliklerinin İncelenmesi
Yazarlar: Hasan Sancak,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 1995 ,
Van Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
904
1
FAVORİ
904
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Van ve Yöresinde Yavru Atan ve Mezbahada Kesilen Koyunların Kan Serumlarında Salmonella abortus ovis Antikorlarının Aranması
Yazarlar:
Banur Boynukara
, Yakup Akgül,
Kemal Gürtürk
, Hasan İçen, Abdulbaki Aksakal,
Can Sancak
, Fetih Gülyüz
Yayın Bilgisi: 1995 ,
Van Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
808
0
FAVORİ
808
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Balıkesir Sağlık Bilimleri Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Kocatepe Veteriner Dergisi
Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
Van Sağlık Bilimleri Dergisi
Van Veterinary Journal
Kurul Üyeliği
Van Veterinary Journal
Hakemlik
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
Soğukta (4 °C) Muhafaza Edilen Sazan Balıklarında (Cyprinus carpio L., 1758) Biyojenik Amin Oluşumu, Mikrobiyolojik ve Duyusal Değişiliklerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Tuncer Çakmak
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.1209788
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
472
1
ATIF
0
FAVORİ
472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçi Sütüne Eklenen Farklı Süt Türlerinin Belirlenmesi İçin PCR Yöntemlerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Rabia Mehtap Tuncay
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Balıkesir Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: 10.53424/balikesirsbd.1139179
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
556
1
ATIF
0
FAVORİ
556
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tatvan’da Tüketime Sunulan Tavuk Dönerlerin Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Emrullah Sağun
,
Kamil Ekici
,
Dilara Başat Dereli
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.758441
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1317
2
ATIF
0
FAVORİ
1317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Biogenic Amine Formation and Microbiological Changes in Carp (Cyprinus carpio L., 1758) During Frozen Storage
Yazarlar:
Tuncer Çakmak
,
Yakup Can Sancak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.649996
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
709
1
ATIF
0
FAVORİ
709
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurma veya soğutma ile muhafaza edilerek satışa sunulan hazır köftelerde Listeria türlerinin varlığı
Yazarlar:
Özgür İşleyici
,
Yakup Can Sancak
, Rabia Mehtap Tuncay, Mustafa Atlan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.475104
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2582
1
ATIF
0
FAVORİ
2582
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Üretilen Bitlis Tulum Peyniri ve Kimyasal Kalite Nitelikleri
Yazarlar:
Hakan Sancak
,
Özgür İşleyici
,
Rabia Tuncay
,
Yakup Sancak
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/bitlisfen.430442
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4436
5
ATIF
0
FAVORİ
4436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat