Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Pinar Oğuzhan Yıldız
Doç. Dr.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
8
Hakemlik
22
CrossRef Atıf
5
8
Yayın
22
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Investigate the quality parameters of fish crockets manufactured using different proportions of Jerusalem artichoke fibre
Yazarlar: Nilay Kızıloğlu,
Pinar Oğuzhan Yıldız
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR24012
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
243
0
FAVORİ
243
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sous-Vide Yöntemi ile Pişirilen Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhyncus mykiss) Köftelerinin Kalite Parametrelerinin Araştırılması
Yazarlar:
Nesim Maskan
,
Pinar Oğuzhan Yıldız
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Agricultural Production
DOI: 10.56430/japro.1459198
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
123
0
FAVORİ
123
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Oranlarda Hardal Tohumu Yağı ile Zenginleştirilen Sazan Balığı Köftelerindeki Kalite Değişimlerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Pınar Oğuzhan Yıldız
,
Tuba Güven
,
Gökhan Arslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
The Trout Journal of Atatürk University
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
134
0
FAVORİ
134
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keten ve Çiya Tohumu ile Zenginleştirilmiş Yayın Balığı (Siluris glanis) Köftelerinin Bazı Kalite Kriterlerinin Araştırılması
Yazarlar:
Pinar Oğuzhan Yıldız
,
Gökhan Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1076740
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
657
0
FAVORİ
657
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Shelf Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets Cooked at Different Combinations of Temperatures Using the Sous Vide Technique
Yazarlar: Pakize Çalışır Erümit,
Pinar Oğuzhan Yıldız
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.1091600
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
753
0
FAVORİ
753
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye Su Ürünleri Sektörüne Genel Bakış
Yazarlar:
Gökhan Arslan
,
Pinar Oğuzhan Yıldız
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5016
0
FAVORİ
5016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Shellfish Consumption Preferences and Habits in Erzurum Province
Yazarlar:
Pinar Oğuzhan Yıldız
,
Gökhan Arslan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.760548
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
678
0
FAVORİ
678
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Characterization, Identification and Phylogeny of the Creatine Kinase (ckma) Gene in Medaka (Oryzias latipes)
Yazarlar:
Mehtap Bayır
,
Gökhan Arslan
,
Pinar Oğuzhan Yıldız
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.660220
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
906
0
FAVORİ
906
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Aquatic Research
Journal of Agricultural Production
Marine Science and Technology Bulletin
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
The Trout Journal of Atatürk University
Editörlük
The Trout Journal of Atatürk University
Alan Editörü , Yayın Editörü
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
Marine Science and Technology Bulletin
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
The Trout Journal of Atatürk University
Turkish Journal of Agricultural Engineering Research
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Determination of Shelf Life of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets Cooked at Different Combinations of Temperatures Using the Sous Vide Technique
Yazarlar: Pakize Çalışır Erümit,
Pinar Oğuzhan Yıldız
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.1091600
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
753
2
ATIF
0
FAVORİ
753
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Shellfish Consumption Preferences and Habits in Erzurum Province
Yazarlar:
Pinar Oğuzhan Yıldız
,
Gökhan Arslan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.760548
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
678
1
ATIF
0
FAVORİ
678
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Characterization, Identification and Phylogeny of the Creatine Kinase (ckma) Gene in Medaka (Oryzias latipes)
Yazarlar:
Mehtap Bayır
,
Gökhan Arslan
,
Pinar Oğuzhan Yıldız
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Marine Science and Technology Bulletin
DOI: 10.33714/masteb.660220
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
906
2
ATIF
0
FAVORİ
906
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat