Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Semih Ötleş
Prof. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
5
7
Yayın
0
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
FINDIK ZARI YAĞININ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Hazal Özyurt
, Irmak Tetik, Pınar Tetik, Hazal Saralı,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20094
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1110
2
ATIF
1
FAVORİ
1110
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
Yazarlar:
Büşra Çakaloğlu Ebcim
,
Emine Nakilcioğlu-taş
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1598
3
ATIF
1
FAVORİ
1598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt ve Süt Ürünlerinde Kekik ve Kekik Uçucu Yağlarının Kullanımı
Yazarlar:
Nihal Yaman
,
Semih Ötleş
,
Özgül Özdestan Ocak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1198519
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
767
0
ATIF
1
FAVORİ
767
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Geleceğin Alternatif Protein Kaynakları: Bitkiler
Yazarlar:
Selen Seyhan
,
Emine Nakilcioğlu
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.1215815
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1506
0
FAVORİ
1506
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROPOLİSİN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİ ÜZERİNE EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN VE EKSTRAKSİYON DEĞİŞKENLERİNİN ETKİLERİ
Yazarlar:
Harun Reşit Özdal
,
Emine Nakilcioğlu
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23074
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
633
0
FAVORİ
633
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt ve Süt Ürünlerinde Kekik ve Kekik Uçucu Yağlarının Kullanımı
Yazarlar:
Nihal Yaman
,
Semih Ötleş
,
Özgül Özdestan Ocak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1198519
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
767
1
FAVORİ
767
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleceğin Gıdaları İçin Mikroalgler: Spirulina sp. ve Chlorella sp.
Yazarlar:
Eda Nurko
,
Emine Nakilcioğlu
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.1146266
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1393
0
FAVORİ
1393
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda kaynaklı protein ve biyoaktif peptit eldesi, saflaştırılması ve karakterizasyonunda kullanılan güncel yöntemler ve biyoinformatik yaklaşımlar
Yazarlar:
Canan Kartal
,
Bahar Bakar
,
Burcu Kaplan Türköz
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1177148
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1603
0
FAVORİ
1603
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
Yazarlar:
Büşra Çakaloğlu Ebcim
,
Emine Nakilcioğlu-taş
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1598
1
FAVORİ
1598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FINDIK ZARI YAĞININ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Hazal Özyurt
, Irmak Tetik, Pınar Tetik, Hazal Saralı,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20094
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1110
1
FAVORİ
1110
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kurul Üyeliği
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Yayınlar
İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
Yazarlar:
Büşra Çakaloğlu Ebcim
,
Emine Nakilcioğlu-taş
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1598
3
ATIF
1
FAVORİ
1598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FINDIK ZARI YAĞININ EKSTRAKSİYON PARAMETRELERİNİN OPTİMİZASYONU VE FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Hazal Özyurt
, Irmak Tetik, Pınar Tetik, Hazal Saralı,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20094
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1110
2
ATIF
1
FAVORİ
1110
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat