Emine Nakilcioğlu profil resmi
Emine Nakilcioğlu Doç. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 16 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 14 TR Dizin Atıf 17
16 Yayın
0 Hakemlik
14 CrossRef Atıf
17 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Sürdürülebilir Beslenme Kapsamında Yenilebilir Böcekler
DOI: 10.35193/bseufbd.1163805
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4440

0

2

4440

İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1598

3

1

1598

0

1

1816

Yayınlar

ALTERNATİF PROTEİN KAYNAĞI OLARAK YENİLEBİLİR BÖCEKLER VE TÜKETİCİ KABULÜ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24023
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 291

0

291

0

236

Geleceğin Alternatif Protein Kaynakları: Bitkiler
DOI: 10.29130/dubited.1215815
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1507

0

1507

0

633

0

1393

GIDA ENDÜSTRİSİNDE SİMBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE PARAPROBİYOTİKLER
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22089
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1559

0

1559

Sürdürülebilir Beslenme Kapsamında Yenilebilir Böcekler
DOI: 10.35193/bseufbd.1163805
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4440

2

4440

KOVANDAKİ GİZLİ MUCİZE: ARI POLENİ VE ARI EKMEĞİ İLE GIDALARIN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22044
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1552

0

1552

1

1816

İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1598

1

1598

0

1743

0

4696

Biochemical Characterization of Fig (Ficus carica L.) Seeds
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.398268
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3284

0

3284

0

14462

Colour Change Kinetics of the Inner and Outer Surface of Brussels Sprouts during Microwave Drying Process
Yazarlar: Emine Nakilcioğlu-taş , Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.337966
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 433

0

433

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

ALTERNATİF PROTEİN KAYNAĞI OLARAK YENİLEBİLİR BÖCEKLER VE TÜKETİCİ KABULÜ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24023
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 291

1

0

291

GIDA ENDÜSTRİSİNDE SİMBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE PARAPROBİYOTİKLER
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22089
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1559

1

0

1559

İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1598

3

1

1598

3

0

1743

Biochemical Characterization of Fig (Ficus carica L.) Seeds
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.398268
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3284

5

0

3284

Colour Change Kinetics of the Inner and Outer Surface of Brussels Sprouts during Microwave Drying Process
Yazarlar: Emine Nakilcioğlu-taş , Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.337966
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 433

1

0

433

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.