Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Emine Nakilcioğlu
Doç. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
16
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
14
TR Dizin Atıf
17
16
Yayın
0
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
0000-0003-4334-2900
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Sürdürülebilir Beslenme Kapsamında Yenilebilir Böcekler
Yazarlar:
Selen Seyhan
,
Emine Nakilcioğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.1163805
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4440
0
ATIF
2
FAVORİ
4440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
Yazarlar:
Büşra Çakaloğlu Ebcim
,
Emine Nakilcioğlu-taş
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1598
3
ATIF
1
FAVORİ
1598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Shiitake mantarı (Lentinula edodes) ve eşşiz biyokaktif bileşeni: Lentinan
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu-taş
,
Selen Seyhan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1092860
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1816
0
ATIF
1
FAVORİ
1816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ALTERNATİF PROTEİN KAYNAĞI OLARAK YENİLEBİLİR BÖCEKLER VE TÜKETİCİ KABULÜ
Yazarlar:
Harun Reşit Özdal
,
Emine Nakilcioğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24023
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
291
0
FAVORİ
291
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Gıda Gruplarında Pirolizidin Alkaloidlerin Varlığı ve Yasal Regülasyonların İncelenmesi
Yazarlar:
Hazal Gül
,
Emine Nakilcioğlu
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1373577
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
236
0
FAVORİ
236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleceğin Alternatif Protein Kaynakları: Bitkiler
Yazarlar:
Selen Seyhan
,
Emine Nakilcioğlu
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.1215815
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1507
0
FAVORİ
1507
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de yetişen ticari değere sahip kekik türlerine ait uçucu yağ bileşenlerinin GC-MS yöntemiyle karakterizasyonu
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu
,
Harun Reşit Özdal
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1332531
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
599
0
FAVORİ
599
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROPOLİSİN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİ ÜZERİNE EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİNİN VE EKSTRAKSİYON DEĞİŞKENLERİNİN ETKİLERİ
Yazarlar:
Harun Reşit Özdal
,
Emine Nakilcioğlu
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23074
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
633
0
FAVORİ
633
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleceğin Gıdaları İçin Mikroalgler: Spirulina sp. ve Chlorella sp.
Yazarlar:
Eda Nurko
,
Emine Nakilcioğlu
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.1146266
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1393
0
FAVORİ
1393
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ENDÜSTRİSİNDE SİMBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE PARAPROBİYOTİKLER
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu
,
Eda Nurko
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22089
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1559
0
FAVORİ
1559
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Beslenme Kapsamında Yenilebilir Böcekler
Yazarlar:
Selen Seyhan
,
Emine Nakilcioğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.1163805
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4440
2
FAVORİ
4440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOVANDAKİ GİZLİ MUCİZE: ARI POLENİ VE ARI EKMEĞİ İLE GIDALARIN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu-taş
,
Eda Nurko
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22044
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1552
0
FAVORİ
1552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Shiitake mantarı (Lentinula edodes) ve eşşiz biyokaktif bileşeni: Lentinan
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu-taş
,
Selen Seyhan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1092860
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1816
1
FAVORİ
1816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
Yazarlar:
Büşra Çakaloğlu Ebcim
,
Emine Nakilcioğlu-taş
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1598
1
FAVORİ
1598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytin çekirdeği antioksidanlarının dondurarak kurutma tekniği ile mikroenkapsülasyonu: Toz ürünün fiziksel ve kimyasal karakterizasyonu
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu-taş
, Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.740797
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1743
0
FAVORİ
1743
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİNERAL MADDE KAYNAĞI OLARAK BAZI BİTKİ VE BİTKİ ÇAYLARININ ARAŞTIRMASI
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu-taş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.525995
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4696
0
FAVORİ
4696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biochemical Characterization of Fig (Ficus carica L.) Seeds
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu-taş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.398268
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3284
0
FAVORİ
3284
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
18 YAŞ ALTI İLE 18 YAŞ VE ÜSTÜ BİREYLERİN ENERJİ İÇECEĞİ TÜKETİMİ EĞİLİMLERİNİN BELİRLENMESİ: İZMİR İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu-taş
, Furkan Ediz Hacıhasanoğlu, Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.516838
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14462
0
FAVORİ
14462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Colour Change Kinetics of the Inner and Outer Surface of Brussels Sprouts during Microwave Drying Process
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu-taş
, Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.337966
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
433
0
FAVORİ
433
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
ALTERNATİF PROTEİN KAYNAĞI OLARAK YENİLEBİLİR BÖCEKLER VE TÜKETİCİ KABULÜ
Yazarlar:
Harun Reşit Özdal
,
Emine Nakilcioğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24023
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
291
1
ATIF
0
FAVORİ
291
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ENDÜSTRİSİNDE SİMBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE PARAPROBİYOTİKLER
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu
,
Eda Nurko
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22089
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1559
1
ATIF
0
FAVORİ
1559
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
Yazarlar:
Büşra Çakaloğlu Ebcim
,
Emine Nakilcioğlu-taş
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1598
3
ATIF
1
FAVORİ
1598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytin çekirdeği antioksidanlarının dondurarak kurutma tekniği ile mikroenkapsülasyonu: Toz ürünün fiziksel ve kimyasal karakterizasyonu
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu-taş
, Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.740797
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1743
3
ATIF
0
FAVORİ
1743
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biochemical Characterization of Fig (Ficus carica L.) Seeds
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu-taş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.398268
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3284
5
ATIF
0
FAVORİ
3284
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Colour Change Kinetics of the Inner and Outer Surface of Brussels Sprouts during Microwave Drying Process
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu-taş
, Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.337966
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
433
1
ATIF
0
FAVORİ
433
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat