avatar
Züleyhan Baran Doç. DUZCE UNIVERSITY
Yayın 8 Hakemlik 7
8 Yayın
7 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Dijital Pazarlama Turizm Gastronomi Sürdürülebilir Turizm Gıda mühendisliği Tıbbi ve aromatik bitkiler Doğal ve bitkisel ürünler

Biyografi

Gastronomi ,

Kalite Fonksiyon Göçerimi (KFG),

Helal,

Destinasyon,

Dijital Turizm,

Niş Turizm,

Sürdürülebilir Turizm,

Turizmde Gerçeklik Teknolojileri (AR, VR, MR, XR)

Metaverse

Kurum

DUZCE UNIVERSITY

Popüler Yayınları

0

3

1203

0

2

486

Yayınlar

0

197

0

76

0

273

KALİTE FONKSİYON GÖÇERİMİ METODU
DOI: 10.30794/pausbed.1104215
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 476

0

476

2

486

3

1203

0

731

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.