Cilt: 15 Sayı: 2, 11.08.2017

Yıl: 2017

Araştırma Makaleleri

Araştırma Makalesi

6. Yaban Mersini İlaveli Muffin Keklerin Bazı Kimyasal, Fiziksel ve Duyusal Özellikleri

Araştırma Makalesi

8. Ekşi Hamurlardan Laktik Asit Bakterileri ve Mayaların İzolasyonu ve Tanımlanması

Derleme Makaleler

Derleme

11. Bakteriyofajların Antibakteriyel Ajan Olarak Kullanımı

Derleme

14. Deve Sütü ve Diyabet Tedavisindeki Önemi

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.