• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research

Cilt: 3 - Sayı: 3, 31.10.2019

Yıl: 2019

Makaleler

Araştırma Makalesi

1. Kastamonu İlinde Turizm Eğitimi Alan Üniversite Öğrencilerinin Sosyal Medya Reklamlarına Yönelik Algılarının Satın Alma Davranışlarına Etkisi

Şevki ULAMA Dilara Eylül KOÇ

Sayfa: 381-399
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

2. Turizm Sektöründe Destinasyon Pazarlaması Üzerine Bir Yaklaşım Önerisi

Oğuzhan DÜLGAROĞLU Burhan AYDEMİR Cevdet AVCIKURT

Sayfa: 400-410
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

3. Otel Yöneticilerinin Kullandıkları Güç Kaynaklarının İşgörenlerin Örgütsel Sinizm Algıları Üzerine Etkisi

Mehmet Tahsin LİCELİ Azize HASSAN

Sayfa: 411-436
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

4. Turizm Eğitimi Lisans Mezunları ve İstihdam Durumları

Saadet Pınar TEMİZKAN Coşkun CEVİZ Duran CANKÜL

Sayfa: 437-461
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

5. Osmanlıdan Günümüze Helvalar ve Helva-i Gazi’nin Gastronomik Değeri

Gül YILMAZ Sinem AKMAN

Sayfa: 462-469
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Tez Özeti

6. Statü Temelli Turizm Tüketimine Teorik Bir Bakış

Buket BULUK Sabri Haluk ERDEM

Sayfa: 470-487
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
  • Sayı Dosyaları
    • Jenerik
    • Kapak
    • Künye
       
  • Arşiv
    • Cilt: 3 Sayı: 1, 28.02.2019
    • Cilt: 3 Sayı: 2, 27.03.2019
    • Cilt: 3 Sayı: 3, 31.10.2019
    • Cilt: 3 Sayı: 4, 31.12.2019
    • Cilt: 4 Sayı: 1, 31.03.2020

Creative Commons Lisansı
Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.