Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Oguzhan Dulgaroglu
Doç. Dr.
Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Yayın
17
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
11
17
Yayın
14
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0002-1992-0531
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Turizm
Turizm Pazarlaması
Kurum
Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Popüler Yayınları
Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizmde Kullanılan Otomasyon Sistemlerine Yönelik Algılarının Teknoloji Kabul Modeli Vasıtasıyla Ölçümü
Yazarlar:
Oguzhan Dulgaroglu
,
Ali Solunoğlu
,
Mehmet Oğuzhan İlban
,
Gizem Özgürel
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1338976
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
707
0
ATIF
2
FAVORİ
707
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Sektöründe Destinasyon Pazarlaması Üzerine Bir Yaklaşım Önerisi
Yazarlar:
Oğuzhan Dülgaroğlu
, Burhan Aydemir, Cevdet Avcıkurt
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.576842
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1607
4
ATIF
1
FAVORİ
1607
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MARKALAŞMA AÇISINDAN CUNDA ADASI’NIN DESTİNASYON KİŞİLİĞİNİN TESPİTİNE YÖNELİK BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Lütfi Atay
,
Oğuzhan Dülgaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645146
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1509
2
ATIF
1
FAVORİ
1509
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turistlerin Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Hizmeti Alma Motivasyonuyla Gerçekleştirdikleri Turizm Hareketlerinde Çekici ve İtici Faktörler: Sosyal Medya Destekli Bir Araştırma
Yazarlar:
Oğuzhan Dülgaroğlu
,
Şefik Okan Mercan
, Merve Barboroz,
Cevdet Avcıkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.728646
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1941
3
ATIF
1
FAVORİ
1941
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Uluslararası Troia Festivali’nin Marka Kişiliği: Sosyal Medya Destekli Bir Çalışma
Yazarlar:
Oğuzhan Dülgaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
472
0
ATIF
1
FAVORİ
472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Bir Kültürel Miras Değeri Olan Antandros Antik Kenti’nin Turizm Potansiyeli
Yazarlar:
Seznur Avan
,
Oguzhan Dulgaroglu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
255
1
FAVORİ
255
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kültür Turizmi Kapsamında Adramytteion Antik Kenti’nin Potansiyelinin Belirlenmesi Üzerine Bir GZFT Analizi
Yazarlar:
Seznur Avan
,
Oguzhan Dulgaroglu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.58455/cutsad.1561080
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
261
1
FAVORİ
261
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel İşletmelerinde Kullanılan Ön Büro Otomasyon Sistemlerine Yönelik Teknoloji Temelli Bir Bakış
Yazarlar:
Oguzhan Dulgaroglu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Travel and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
244
0
FAVORİ
244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Uluslararası Otel İşletmeciliği Kapsamında Türkiye’ye Genel Bir Bakış: Wyndham ve Accor Otel Zinciri Örnekleri
Yazarlar:
Seznur Avan
,
Hasan Can Korkmaz
,
Oguzhan Dulgaroglu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1449765
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
812
1
FAVORİ
812
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizmde Kullanılan Otomasyon Sistemlerine Yönelik Algılarının Teknoloji Kabul Modeli Vasıtasıyla Ölçümü
Yazarlar:
Oguzhan Dulgaroglu
,
Ali Solunoğlu
,
Mehmet Oğuzhan İlban
,
Gizem Özgürel
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1338976
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
707
2
FAVORİ
707
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Cunda Adası’nın Rekreasyonel ve Turistik Potansiyel Açısından GZFT Analizi
Yazarlar:
Oguzhan Dulgaroglu
,
İbrahim Gündoğdu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.1385025
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
596
0
FAVORİ
596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEREL HALKIN DOĞA TEMELLİ SAĞLIK (EKO-WELLNESS) TURİZMİNE (DTST) İLİŞKİN ALGILAMALARI VE DESTİNASYONUN TURİZM POTANSİYELİNE İLİŞKİN GÖRÜŞLERİ: EDREMİT KÖRFEZİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Gizem Özgürel
,
Oguzhan Dulgaroglu
,
Sabriye Çelik Uğuz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.1275194
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
696
1
FAVORİ
696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Airbnb Üzerine Yapılan Çalışmaların Bibliyometrik Profili
Yazarlar:
Oğuzhan Dülgaroğlu
,
Erge Tür
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Humanities and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
594
0
FAVORİ
594
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
E-Sports Events as a New Trend in Tourism
Yazarlar:
Oguzhan Dulgaroglu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: 10.54493/jgttr.1220083
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1391
1
FAVORİ
1391
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konaklama işletmelerinin sosyal medya üzerinden gerçekleştirdikleri içerik paylaşımlarında Koronavirüs (Covid-19) Salgını etkisi: Ayvalık otelleri örneği
Yazarlar:
Oğuzhan Dülgaroğlu
,
Cevdet Avcıkurt
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1003483
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
599
0
FAVORİ
599
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bir Kültürel Miras Değeri Olan Göbeklitepe Ören Yeri’nin Marka Kişiliği
Yazarlar:
Oguzhan Dulgaroglu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1054952
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
703
1
FAVORİ
703
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KORONAVİRÜS (COVİD-19) SALGINININ ÇANAKKALE’DEKİ REKREASYON ETKİNLİKLERİ VE TURİZM SEKTÖRÜ ÜZERİNE ETKİLERİ: BASINDA ÇIKAN HABERLER ÜZERİNE BİR SÖYLEM ANALİZİ
Yazarlar:
Oğuzhan Dülgaroğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.966384
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
833
0
FAVORİ
833
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Uluslararası Troia Festivali’nin Marka Kişiliği: Sosyal Medya Destekli Bir Çalışma
Yazarlar:
Oğuzhan Dülgaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
472
1
FAVORİ
472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turistlerin Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Hizmeti Alma Motivasyonuyla Gerçekleştirdikleri Turizm Hareketlerinde Çekici ve İtici Faktörler: Sosyal Medya Destekli Bir Araştırma
Yazarlar:
Oğuzhan Dülgaroğlu
,
Şefik Okan Mercan
, Merve Barboroz,
Cevdet Avcıkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.728646
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1941
1
FAVORİ
1941
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Sektöründe Destinasyon Pazarlaması Üzerine Bir Yaklaşım Önerisi
Yazarlar:
Oğuzhan Dülgaroğlu
, Burhan Aydemir, Cevdet Avcıkurt
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.576842
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1607
1
FAVORİ
1607
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MARKALAŞMA AÇISINDAN CUNDA ADASI’NIN DESTİNASYON KİŞİLİĞİNİN TESPİTİNE YÖNELİK BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Lütfi Atay
,
Oğuzhan Dülgaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645146
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1509
1
FAVORİ
1509
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Sektöründe Hizmet Kalitesinin Sağlanması Açısından Türkiye’de Turizm Eğitiminin Analizi
Yazarlar:
Hacı Mehmet Yıldırım
, Buse Çeti, Sedef Özcan,
Oğuzhan Dülgaroğlu
, Fatma Özer
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1571
1
FAVORİ
1571
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Global Tourism and Technology Research
Journal of Humanities and Tourism Research
Journal of Travel and Tourism Research
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Uluslararası Global Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
Journal of Global Tourism and Technology Research
Teknik Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü
Kurul Üyeliği
Journal of Global Tourism and Technology Research
Hakemlik
Alanya Akademik Bakış
Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi E-Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
International Review of Economics and Management
Journal of Global Tourism and Technology Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Uluslararası İktisadi ve İdari İncelemeler Dergisi
Yönetim Bilimleri Dergisi
Yükseköğretim Dergisi
Yayınlar
E-Sports Events as a New Trend in Tourism
Yazarlar:
Oguzhan Dulgaroglu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: 10.54493/jgttr.1220083
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1391
1
ATIF
1
FAVORİ
1391
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bir Kültürel Miras Değeri Olan Göbeklitepe Ören Yeri’nin Marka Kişiliği
Yazarlar:
Oguzhan Dulgaroglu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1054952
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
703
3
ATIF
1
FAVORİ
703
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KORONAVİRÜS (COVİD-19) SALGINININ ÇANAKKALE’DEKİ REKREASYON ETKİNLİKLERİ VE TURİZM SEKTÖRÜ ÜZERİNE ETKİLERİ: BASINDA ÇIKAN HABERLER ÜZERİNE BİR SÖYLEM ANALİZİ
Yazarlar:
Oğuzhan Dülgaroğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.966384
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
833
2
ATIF
0
FAVORİ
833
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turistlerin Sağlıklı Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Hizmeti Alma Motivasyonuyla Gerçekleştirdikleri Turizm Hareketlerinde Çekici ve İtici Faktörler: Sosyal Medya Destekli Bir Araştırma
Yazarlar:
Oğuzhan Dülgaroğlu
,
Şefik Okan Mercan
, Merve Barboroz,
Cevdet Avcıkurt
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.728646
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1941
3
ATIF
1
FAVORİ
1941
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Sektöründe Destinasyon Pazarlaması Üzerine Bir Yaklaşım Önerisi
Yazarlar:
Oğuzhan Dülgaroğlu
, Burhan Aydemir, Cevdet Avcıkurt
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.576842
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1607
4
ATIF
1
FAVORİ
1607
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MARKALAŞMA AÇISINDAN CUNDA ADASI’NIN DESTİNASYON KİŞİLİĞİNİN TESPİTİNE YÖNELİK BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Lütfi Atay
,
Oğuzhan Dülgaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645146
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1509
2
ATIF
1
FAVORİ
1509
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat