Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Solunoğlu
Doç. Dr.
Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Yayın
7
Hakemlik
38
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
74
7
Yayın
38
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
74
TR Dizin Atıf
0000-0003-0232-8248
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Kurum
Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Popüler Yayınları
Planlı Davranış Teorisi Kapsamında Sokak Yemeği Yeme Niyetinin Ölçülmesi: Mersin Örneği
Yazarlar: Esra Şahin,
Ali Solunoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.562353
ATIF
6
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4464
6
ATIF
4
FAVORİ
4464
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Marka Aşkının Davranışsal Niyete Etkisi
Yazarlar:
Emrah Örgün
,
Emrah Keskin
,
Ali Solunoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.587693
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
870
1
ATIF
2
FAVORİ
870
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Deneyim Kalitesinin Memnuniyet ve Yaşam Kalitesine Etkisi: Kırıkkale Büyük Şehir Parkında Bir Uygulama
Yazarlar:
Ali Solunoğlu
,
Özgür Yayla
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.617309
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1434
3
ATIF
2
FAVORİ
1434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Perceived Food Quality, Satisfaction, Brand Image In Restaurants And Recommendation Intention Relation
Yazarlar:
Ali Solunoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.716064
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2743
4
ATIF
2
FAVORİ
2743
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizmde Kullanılan Otomasyon Sistemlerine Yönelik Algılarının Teknoloji Kabul Modeli Vasıtasıyla Ölçümü
Yazarlar:
Oguzhan Dulgaroglu
,
Ali Solunoğlu
,
Mehmet Oğuzhan İlban
,
Gizem Özgürel
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1338976
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
352
0
ATIF
2
FAVORİ
352
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Turizmde Kullanılan Otomasyon Sistemlerine Yönelik Algılarının Teknoloji Kabul Modeli Vasıtasıyla Ölçümü
Yazarlar:
Oguzhan Dulgaroglu
,
Ali Solunoğlu
,
Mehmet Oğuzhan İlban
,
Gizem Özgürel
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1338976
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
352
2
FAVORİ
352
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kapadokya Bölgesi Sıcak Hava Balon Pilotu Seçim Sürecinde CRITIC ve MAIRCA Yöntemlerinin Kullanılması
Yazarlar:
Ali Solunoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.863990
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
614
2
FAVORİ
614
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KONAKLAMA TESİSİ YÖNETİCİLERİNİN KRİZ YÖNETİMİ YAKLAŞIMLARININ KARŞILAŞTIRILMASI: KIRIKKALE ÖRNEĞİ
Yazarlar: Sevcan Solunoğlu,
Ercan Yavuz
,
Ali Solunoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.752236
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
938
1
FAVORİ
938
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Perceived Food Quality, Satisfaction, Brand Image In Restaurants And Recommendation Intention Relation
Yazarlar:
Ali Solunoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.716064
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2743
2
FAVORİ
2743
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Deneyim Kalitesinin Memnuniyet ve Yaşam Kalitesine Etkisi: Kırıkkale Büyük Şehir Parkında Bir Uygulama
Yazarlar:
Ali Solunoğlu
,
Özgür Yayla
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.617309
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1434
2
FAVORİ
1434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Marka Aşkının Davranışsal Niyete Etkisi
Yazarlar:
Emrah Örgün
,
Emrah Keskin
,
Ali Solunoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.587693
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
870
2
FAVORİ
870
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Planlı Davranış Teorisi Kapsamında Sokak Yemeği Yeme Niyetinin Ölçülmesi: Mersin Örneği
Yazarlar: Esra Şahin,
Ali Solunoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.562353
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4464
4
FAVORİ
4464
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Hakemlik
Akademik MATBUAT
Alanya Akademik Bakış
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
Çankırı Karatekin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Erciyes Akademi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
IBAD Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Tarım Ekonomisi Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Tourism and Recreation
Turizm Akademik Dergisi
Yayınlar
Kapadokya Bölgesi Sıcak Hava Balon Pilotu Seçim Sürecinde CRITIC ve MAIRCA Yöntemlerinin Kullanılması
Yazarlar:
Ali Solunoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.863990
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
614
3
ATIF
2
FAVORİ
614
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Perceived Food Quality, Satisfaction, Brand Image In Restaurants And Recommendation Intention Relation
Yazarlar:
Ali Solunoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.716064
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2743
4
ATIF
2
FAVORİ
2743
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Deneyim Kalitesinin Memnuniyet ve Yaşam Kalitesine Etkisi: Kırıkkale Büyük Şehir Parkında Bir Uygulama
Yazarlar:
Ali Solunoğlu
,
Özgür Yayla
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.617309
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1434
3
ATIF
2
FAVORİ
1434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Marka Aşkının Davranışsal Niyete Etkisi
Yazarlar:
Emrah Örgün
,
Emrah Keskin
,
Ali Solunoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.587693
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
870
1
ATIF
2
FAVORİ
870
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Planlı Davranış Teorisi Kapsamında Sokak Yemeği Yeme Niyetinin Ölçülmesi: Mersin Örneği
Yazarlar: Esra Şahin,
Ali Solunoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.562353
ATIF
6
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4464
6
ATIF
4
FAVORİ
4464
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat