Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ahmet Güner
Prof. Dr.
Veteriner Fakültesi
Yayın
7
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
3
7
Yayın
13
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0001-9661-555X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
Veteriner Fakültesi
Popüler Yayınları
Sığırlardan Elde Edilen Besinlerden Kaynaklanan Başlıca Zoonotik Hastalıklar
Yazarlar:
İsmail Erim Köseoğlu
,
Ahmet Güner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
8
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1574
0
ATIF
8
FAVORİ
1574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yetişkinlerde Beslenme Alışkanlıkları ve Obezitenin Uyku Problemiyle İlişkilendirilmesi
Yazarlar:
Zişan Taşdemir
,
Ahmet Güner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
6
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2318
0
ATIF
6
FAVORİ
2318
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yetişkinlerde Beslenme Alışkanlıkları ve Obezitenin Uyku Problemiyle İlişkilendirilmesi
Yazarlar:
Zişan Taşdemir
,
Ahmet Güner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
6
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2318
6
FAVORİ
2318
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sığırlardan Elde Edilen Besinlerden Kaynaklanan Başlıca Zoonotik Hastalıklar
Yazarlar:
İsmail Erim Köseoğlu
,
Ahmet Güner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
8
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1574
8
FAVORİ
1574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis’in Süt ve Süt Ürünlerinde Tespit Yöntemleri
Yazarlar:
Nihat Telli
,
Ahmet Güner
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/ataunivbd.327611
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2274
0
FAVORİ
2274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Clostridium difficile: Yeni Bir Gıda Patojeni mi?
Yazarlar:
Zeynep Alataş
,
Ahmet Güner
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/ataunivbd.364311
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4343
0
FAVORİ
4343
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Cronobacter sakazakii’nin Gıda Mikrobiyolojisindeki Önemi
Yazarlar:
Ahmet Güner
,
Nihat Telli
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4504
0
FAVORİ
4504
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ankara’da Tüketime Sunulan Süt ve Beyaz Peynirlerde Ağır Metal Kontaminasyonu
Yazarlar: Hafize Temurci (usta),
Ahmet Güner
Yayın Bilgisi: 2010 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2242
0
FAVORİ
2242
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum İl Merkezindeki İçme ve Kullanma Sularının Kimyasal, Fiziksel ve Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Özlem Koçak,
Ahmet Güner
Yayın Bilgisi: 2010 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1646
0
FAVORİ
1646
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Kurul Üyeliği
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Hakemlik
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Konya Mühendislik Bilimleri Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Clostridium difficile: Yeni Bir Gıda Patojeni mi?
Yazarlar:
Zeynep Alataş
,
Ahmet Güner
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/ataunivbd.364311
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4343
1
ATIF
0
FAVORİ
4343
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat