Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sabri Çelik
Doç. Dr.
AFYON KOCATEPE UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM, DEPARTMENT OF GASTRONOMY AND CULINARY ARTS
Yayın
4
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
2
4
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
AFYON KOCATEPE UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM, DEPARTMENT OF GASTRONOMY AND CULINARY ARTS
Popüler Yayınları
Teknoloji Kabul Modeli Bağlamında Öğrencilerin Davranışsal Niyetine Etki Eden Etmenlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Turgut Türkoğlu
,
Erdem Baydeniz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1229515
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
401
1
ATIF
2
FAVORİ
401
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Somut Olmayan Kültürel Miras Ürünü Olarak Tören Keşkeği Geleneğinin Yöresel Sunum Farklılıkları
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Tolga Kaya
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.996704
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1767
1
ATIF
1
FAVORİ
1767
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEREL MUTFAK ALGISI GASTRO AKTİVİTE VE GASTRO DENEYİMİN DESTİNASYON MARKA İMAJINA ETKİSİ: AFYONKARAHİSAR ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Leyla Kılıcı
,
Sabri Çelik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
963
0
ATIF
1
FAVORİ
963
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gastronomi Rotalarının Belirlenmesinde Turist Rehberlerinin Bilgi Düzeyleri ve Önerileri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Havva Ürekli
,
Sabri Çelik
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turist Rehberliği Dergisi (TURED)
DOI: 10.34090/tured.1483571
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
158
0
FAVORİ
158
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Teknoloji Kabul Modeli Bağlamında Öğrencilerin Davranışsal Niyetine Etki Eden Etmenlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Turgut Türkoğlu
,
Erdem Baydeniz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1229515
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
401
2
FAVORİ
401
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEREL MUTFAK ALGISI GASTRO AKTİVİTE VE GASTRO DENEYİMİN DESTİNASYON MARKA İMAJINA ETKİSİ: AFYONKARAHİSAR ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Leyla Kılıcı
,
Sabri Çelik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
963
1
FAVORİ
963
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Somut Olmayan Kültürel Miras Ürünü Olarak Tören Keşkeği Geleneğinin Yöresel Sunum Farklılıkları
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Tolga Kaya
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.996704
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1767
1
FAVORİ
1767
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Turist Rehberliği Dergisi (TURED)
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Kurul Üyeliği
Kocatepe Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Akademi Sosyal Bilimler Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
International Journal of Entrepreneurship and Management Inquiries
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
Yayınlar
Teknoloji Kabul Modeli Bağlamında Öğrencilerin Davranışsal Niyetine Etki Eden Etmenlerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Turgut Türkoğlu
,
Erdem Baydeniz
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1229515
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
401
1
ATIF
2
FAVORİ
401
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Somut Olmayan Kültürel Miras Ürünü Olarak Tören Keşkeği Geleneğinin Yöresel Sunum Farklılıkları
Yazarlar:
Sabri Çelik
,
Tolga Kaya
,
Mustafa Sandıkcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.996704
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1767
1
ATIF
1
FAVORİ
1767
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat