Ebru Aydın profil resmi
Ebru Aydın Yrd. Doç. Dr. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 5
6 Yayın
5 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Gıda Mühendisliği Doğal Ürünler ve Biyoaktif Bileşikler Gıda Bilimleri

Kurum

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

KURU ÜZÜM TÜKETİMİNİN KUERSETİN BİYOYARARLANIMI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: IN VIVO YAKLAŞIM
Yazarlar: Ebru Aydın
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24049
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 409

0

409

0

685

Ceviz Erkek Çiçeklerinin In Vitro Antioksidan ve Enzim İnhibitör Aktiviteleri
Yazarlar: Ebru Aydın
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1350684
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 554

0

554

Dut meyvesinin fitokimyasal profili ve farmakolojik özellikleri
Yayın Bilgisi: 2023 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH23007
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4486

0

4486

0

4208

Review of traditionally consumed antidiabetic fruits in the diet
Yazarlar: Ebru Aydın
DOI: 10.30516/bilgesci.650160
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1532

0

1532

Yayınlar

Ceviz Erkek Çiçeklerinin In Vitro Antioksidan ve Enzim İnhibitör Aktiviteleri
Yazarlar: Ebru Aydın
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1350684
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 554

1

0

554

AVOKADONUN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
DOI: 10.21923/jesd.1005610
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4208

5

0

4208

Review of traditionally consumed antidiabetic fruits in the diet
Yazarlar: Ebru Aydın
DOI: 10.30516/bilgesci.650160
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1532

2

0

1532

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.