Ela ATIŞ Prof. Dr. EGE UNIV
Yayın 7 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 5
7 Yayın
8 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Çevre Bilimleri ve Mühendisliği Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri

Kurum

EGE UNIV

Yayınlar

İklim Değişikliği Koşullarında Üreticilerin Sulama Yöntemi Tercihi
Yayın Bilgisi: 2023 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.1187457
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 124

0

ATIF

0

FAVORİ

124

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

407

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye Organik İncir İhraç Fiyatının Arma Yöntemi İle Tahmini
Yayın Bilgisi: 2019 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.583972
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 830

4

ATIF

0

FAVORİ

830

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su Kaynaklarının Korunmasında Yerel Tohum Çeşitlerinin Rolü Üzerine Çiftçi Görüşleri
Yayın Bilgisi: 2019 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: 10.24181/tarekoder.654006
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 852

1

ATIF

0

FAVORİ

852

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Konvansiyonel ve Organik Çekirdeksiz Kuru Üzümde Kullanılan Girdilere Ait Talep Fonksiyonlarının Analizi: Manisa İli Örneği
Yazarlar: Bülent MİRAN, Ela ATIŞ , Zerrin KENANOĞLU BEKTAŞ, Ece SALALI , Kenan ÇİFTÇİ, Ahmet BAYANER
DOI: 10.20289/zfdergi.388849
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 394

0

ATIF

0

FAVORİ

394

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Avrupa Birliği Şarap Pazarında Rekabet Gücü
Yazarlar: Hulya UYSAL , Gamze SANER , Ela ATIŞ , Sevtap GÜMÜŞ , Selçuk KARABAT
Yayın Bilgisi: 2016 , Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210980
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1750

0

ATIF

0

FAVORİ

1750

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Uluslararası Kuru Üzüm Piyasasında Rekabet Edebilirlik Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Bülent MİRAN, Ela ATIŞ , Zerrin KENANOĞLU BEKTAŞ, Murat CANKURT, Ahmet BAYANER, Selçuk KARABAT
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 914

0

ATIF

0

FAVORİ

914

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.