Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Köten
Doç. Dr.
KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
1
6
Yayın
16
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hububat Teknolojisi
Kurum
KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
KARPUZ ÇEKİRDEĞİ UNU İKAMELİ BESLEYİCİ BİSKÜVİ ÜRETİMİ
Yazarlar:
Mehmet Köten
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23113
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
331
0
FAVORİ
331
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arpa Unu İlavesinin Açık Ekmeğin Bazı Kimyasal ve Fonksiyonel Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Ali Elçi
,
Ahmet Sabri Ünsal
,
Nefise Eren Ünsal
,
Mehmet Köten
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1207303
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
775
0
FAVORİ
775
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UN RANDIMAN ORANI VE YOĞURMA KOŞULLARININ ARAP EKMEĞİNİN ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Mustafa Satouf
,
Mehmet Köten
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.1199542
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
665
0
FAVORİ
665
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çimlendirilmiş Buğday Unundan Yapılan Tırnaklı (Düz Ekmek) ve Tava Ekmek Kalitesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ahmet Sabri Ünsal
,
Ayhan Atlı
,
Mehmet Köten
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.687817
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3091
0
FAVORİ
3091
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tarhananın Besinsel Önemi ve Fonksiyonel Bileşenlerce Zenginleştirilmesi
Yazarlar:
Ali Mücahit Karahan
,
Mehmet Köten
, Leyla Eren Karahan,
Mehmet Metin Yazman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3177
0
FAVORİ
3177
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kinoanın süt ürünlerinde kullanımı
Yazarlar:
Leyla Eren Karahan
, Ali Mücahit Karahan,
Mehmet Köten
,
Pelin Dölek Ekinci
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1466
0
FAVORİ
1466
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Mardin Studies
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Çimlendirilmiş Buğday Unundan Yapılan Tırnaklı (Düz Ekmek) ve Tava Ekmek Kalitesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Ahmet Sabri Ünsal
,
Ayhan Atlı
,
Mehmet Köten
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.687817
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3091
1
ATIF
0
FAVORİ
3091
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat