avatar
Sancar Bulut Prof. Dr. KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ, SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU, BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ, ORGANİK TARIM PR.
Yayın 13 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 58
13 Yayın
10 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
58 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Hassas Tarım Teknolojileri Agronomi Gübreler ve Uygulaması Hasat Sonrası Teknolojiler (Nakliye ve Depolama dahil) Organik Tarım Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller

Kurum

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ, SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU, BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ, ORGANİK TARIM PR.

Yayınlar

0

327

Bazı Mısır Çeşitlerinin Yem Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
DOI: 10.24180/ijaws.1457660
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 197

0

197

0

569

0

1241

0

2804

Farklı Gübre Kaynakları ve Ekim Sıklığının Organik Buğdayda Kök ve Kök Boğazı Çürüklüğü Etmenlerine Etkisi
Yazarlar: Cafer Eken, Sancar Bulut , Tuba Genç, Ali Öztürk
DOI: 10.13002/jafag617
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 814

0

814

0

467

Organik Tarımda Biyolojik Mücadele; Entomopatojen Biyoinsektisitler
Yazarlar: Uğur Azizoğlu, Sancar Bulut , Semih Yılmaz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13841

0

13841

Ekmeklik buğdayda kalite
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 15397

0

15397

0

915

0

1547

0

2840

Buğdayda Farklı Ekim Zamanı ve Ekim Sıklığının Yabancı Otlara Etkisi
Yazarlar: Sancar Bulut , İrfan Çoruh, Hüseyin Zengin, Ali Öztürk
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 917

0

917

Yayınlar

1

0

1241

Farklı Gübre Kaynakları ve Ekim Sıklığının Organik Buğdayda Kök ve Kök Boğazı Çürüklüğü Etmenlerine Etkisi
Yazarlar: Cafer Eken, Sancar Bulut , Tuba Genç, Ali Öztürk
DOI: 10.13002/jafag617
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 814

1

0

814

1

0

467

6

0

915

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.