Nuri Yılmaz profil resmi
Nuri Yılmaz Prof. Dr. Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi
Yayın 23 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 24
23 Yayın
7 Hakemlik
24 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller

Kurum

Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi

Popüler Yayınları

Yayınlar

0

155

Tahıllarda Çimlenme Fizyolojisi ve Optimum Değerler
DOI: 10.59359/maujan.1258397
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 302

0

302

0

205

0

231

Farklı azot formlarının ve hümik asit dozlarının çeltikte (Oryza sativa L.) verim ve verim ögeleri üzerine etkisi
Yazarlar: Nuri Yılmaz , Fundagül Boz
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.898755
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 485

0

485

0

333

0

402

Bazı kuru fasulye (Phaseolus vulgaris L.) çeşitlerinde kaolin uygulamalarının verim ve verim öğeleri üzerine etkisi
Yazarlar: Nuri Yılmaz , Tansu Uzun
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.895878
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 429

0

429

Yulafta (Avena sativa L.) çinkolu gübrelemenin bazı kalite özelliklerine etkisi
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.907611
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 369

0

369

0

2061

0

1743

Yulafta (Avena sativa L.) çinkolu gübrelemenin verim ve verim ögeleri üzerine etkisi
Yazarlar: Nuri Yılmaz , Muzaffer Sonkaya
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.695873
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 895

0

895

0

2693

0

1080

0

1430

Çinko uygulamasının çeltik (Oryza sativa L.) çeşitlerinde bazı kalite özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar: Nuri Yılmaz , M. Cihan Sonkaya
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.440613
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1976

0

1976

0

1688

0

1120

0

1578

Yayınlar

1

0

205

Farklı azot formlarının ve hümik asit dozlarının çeltikte (Oryza sativa L.) verim ve verim ögeleri üzerine etkisi
Yazarlar: Nuri Yılmaz , Fundagül Boz
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.898755
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 485

1

0

485

2

0

2061

Bazı silajlık mısır çeşitlerinde (Zea mays L.) bitkisel özelliklerinin belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.663601
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1743

3

0

1743

Yulafta (Avena sativa L.) çinkolu gübrelemenin verim ve verim ögeleri üzerine etkisi
Yazarlar: Nuri Yılmaz , Muzaffer Sonkaya
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.695873
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 895

1

0

895

1

0

2693

9

0

2701

Tuz Stresinin Sorgum×Sudanotu Melezinde Çimlenme ve Fide Gelişim Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Ayşe Özge Şimşek Soysal, Gürkan Demirkol , Özlem Önal Aşçı , Yeliz Kaşko Arıcı , Zeki Acar, Nuri Yılmaz
DOI: 10.24180/ijaws.444758
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1080

3

0

1080

Çinko uygulamasının çeltik (Oryza sativa L.) çeşitlerinde bazı kalite özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar: Nuri Yılmaz , M. Cihan Sonkaya
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.440613
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1976

2

0

1976

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.