Çukurova Journal of Agricultural and Food Sciences
Cover Image
ISSN 2636-7874 | e-ISSN 2630-6034 | Period Biannually | Founded: 1973 | Publisher Cukurova University |

23.507

114.474

5985675098344.png

Çukurova Journal of Agricultural and Food Sciences

ISSN 2636-7874 | e-ISSN 2630-6034 | Period Biannually | Founded: 1973 | Publisher Cukurova University |
Cover Image

23.507

114.474

5985675098344.png

Volume 33 - Issue 2 - Dec 1019
  1. 'Robinson' Mandarininin Soğukta Muhafazası Üzerine Anaçların Etkisi
    Pages 1 - 16
    Öznur Didin, Ahmet Erhan Özdemir, Elif Çandır, Mustafa Kaplankıran, Ercan Yıldız
  2. Bazı Sofralık Kayısı Çeşitlerinin Silifke/Mersin Ekolojik Koşullarındaki Verim ve Kalite Özellikleri Üzerine Araştırmalar
    Pages 17 - 22
    Levent Son
  3. The Effect Of Microwave Pre-Treatment Of Ayvalık And Memecik Olive Oils On Fatty Acid Composition And Triacylglycerol Composition
    Pages 23 - 30
    Didar Sevim, Oya Köseoğlu, Yeşim Altunoğlu
  4. Tam Sayılı Doğrusal Programlama Metodu İle Entansif Hayvancılık İşletmesinin Kapasite Planlaması: Konya (Ereğli) Örneği*
    Pages 31 - 46
    Hasan Kara, Abdullah Eroğlu
  5. Adana ve Mersin İllerinin Bazı İlçelerinde Bulunan Kerpiç ve Taş Konutların Mevcut Dururmlarının Saptanması
    Pages 47 - 62
    Özkan Güğercin, Nafi Baytorun, Deniz Levent Koc, Bekir Polat
  6. Doğu Akdeniz Bölgesi (Türkiye) Turunçgil Bahçelerinde Turunçgil Beyaz Kabuklubiti [Parlatoria pergandii Comstock (Hemiptera: Diaspididae)]’nin Yayılış Alanı, Bulaşıklık Oranı Ve Zarar Şekli
    Pages 63 - 72
    Naime Zülal Elekcioğlu
  7. Türkiye'de Çiftçi Koşullarında Örtü Altında Yetiştirilen İki Farklı Biber Çeşidinin Su-Verim İlişkisi
    Pages 73 - 82
    Ahmet Tezcan, Harun Kaman
  8. Protein Çöktürme Yöntemlerinin Karşılaştırılması
    Pages 83 - 92
    Ayça Akyüz, Seda Ersus Bilek
  9. Türkiye’de Organik Hayvancılık İçerisinde Organik Tavukçuluğun Yeri
    Pages 93 - 98
    Fatma Yenilmez, Emine Uruk
  10. Evaluation of Streamflow Simulation By SWAT Model for The Seyhan River Basin
    Pages 99 - 110
    Ahmet İrvem, Ashraf El-Sadek
  11. Bitkisel Protein Kaynakları
    Pages 111 - 126
    Miray Çetiner, Seda Ersus Bilek
  12. Kurutma İşlemlerinin İncirlerin (Ficus Carica L.) Fenolik Bileşikler, Antioksidan Kapasite ve Diğer Önemli Bazı Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri
    Pages 127 - 136
    Haşim Kelebek, Sevgin Dıblan, Pınar Kadiroğlu, Osman Kola, Serkan Selli
  13. Seralarda Isı Gereksiniminin Isıtma-Derece-Saat (HDH) Değerlerinden Gidilerek Belirlenmesi
    Pages 137 - 146
    A. Nafi Baytorun, Zeynep Zaimoğlu, Özkan Güğercin
  14. Coğrafi Bilgi Sistemlerini Kullanarak Küçük Havzalarda Hidroelektrik Potansiyelinin Belirlenmesi: Türkiye'de Tahtaköprü Çayı Örneği
    Pages 147 - 156
    Ahmet İrvem, Mustafa Özbuldu
  15. Tarımda İş Kazaları ve Gerekli Önlemler
    Pages 157 - 168
    Özkan Güğercin, A. Nafi Baytorun
  16. Doğu Akdeniz Bölgesi Turunçgil Üretim Alanlarında Turunçgil Psorosis Virüsü (Citrus psorosis, CPsV)’nin Yaygınlığının Araştırılması ve Biyolojik İndeksleme Yöntemi ile Tanılanması
    Pages 169 - 176
    Nuket Onelge, Orhan Bozan, Saime Busra Fidancı
  17. Turunçgil Tristeza Virüs Hastalığı; Türkiye Turunçgil Tarımı İçin Potansiyel Bir Tehlike
    Pages 177 - 188
    Orhan Bozan, Johana Yiceth Medina Gil, Nüket Önelge
Journal History
Journal Previous Name ISSN eISSN Year
Çukurova University Journal of the Faculty of Agriculture 1973-2015