avatar
Mehmet Akbulut Prof. Dr. Selcuk University Agriculture Faculty Department of Food Engineering
Yayın 10 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 3
10 Yayın
3 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Mühendislik Gıda Bilimleri

Kurum

Selcuk University Agriculture Faculty Department of Food Engineering

Yayınlar

Yenilebilir Mantarlar ve Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.53569/apjhls.1505942
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 109

0

109

0

144

0

352

0

612

0

627

FARKLI RENKLİ ŞİŞELERDE DEPOLANAN DOMATES ÇEKİRDEĞİ YAĞININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE GÜN IŞIĞININ ETKİSİ
Yazarlar: Mehmet Akbulut , Hacer Çoklar, Burcu Aydoğan Coşkun
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1008

0

1008

Alıç (Crataegus orientalis) meyvesinin antioksidan aktivitesi ve fenolik bileşiklerinin ekstraksiyonu üzerine farklı çözgenlerin etkisi
Yazarlar: Hacer Çoklar, Mehmet Akbulut
Yayın Bilgisi: 2016 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2016.267908
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4763

0

4763

0

4008

0

571

Yayınlar

Influence of drying method and infusion time on purple basil leaves tea
DOI: 10.21448/ijsm.1116574
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 612

1

0

612

Alıç (Crataegus orientalis) meyvesinin antioksidan aktivitesi ve fenolik bileşiklerinin ekstraksiyonu üzerine farklı çözgenlerin etkisi
Yazarlar: Hacer Çoklar, Mehmet Akbulut
Yayın Bilgisi: 2016 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2016.267908
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4763

10

0

4763

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.