avatar
Mehmet Akbulut Prof. Dr. Selcuk University Agriculture Faculty Department of Food Engineering
Yayın 10 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 15 TR Dizin Atıf 4
10 Yayın
3 Hakemlik
15 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Reaksiyon Kinetiği ve Dinamikleri Doğal Ürünler ve Biyoaktif Bileşikler Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

Selcuk University Agriculture Faculty Department of Food Engineering

Yayınlar

Yenilebilir Mantarlar ve Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.53569/apjhls.1505942
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 246

0

246

0

361

0

376

0

655

0

643

FARKLI RENKLİ ŞİŞELERDE DEPOLANAN DOMATES ÇEKİRDEĞİ YAĞININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE GÜN IŞIĞININ ETKİSİ
Yazarlar: Mehmet Akbulut , Hacer Çoklar, Burcu Aydoğan Coşkun
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1022

0

1022

Alıç (Crataegus orientalis) meyvesinin antioksidan aktivitesi ve fenolik bileşiklerinin ekstraksiyonu üzerine farklı çözgenlerin etkisi
Yazarlar: Hacer Çoklar, Mehmet Akbulut
Yayın Bilgisi: 2016 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2016.267908
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4839

0

4839

0

4053

0

583

Yayınlar

1

0

376

Influence of drying method and infusion time on purple basil leaves tea
DOI: 10.21448/ijsm.1116574
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 655

1

0

655

Alıç (Crataegus orientalis) meyvesinin antioksidan aktivitesi ve fenolik bileşiklerinin ekstraksiyonu üzerine farklı çözgenlerin etkisi
Yazarlar: Hacer Çoklar, Mehmet Akbulut
Yayın Bilgisi: 2016 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2016.267908
ATIF 13 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4839

13

0

4839

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.