avatar
Mehmet Akbulut Prof. Dr. Selcuk University Agriculture Faculty Department of Food Engineering
Yayın 10 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 16 TR Dizin Atıf 4
10 Yayın
3 Hakemlik
16 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Reaksiyon Kinetiği ve Dinamikleri Doğal Ürünler ve Biyoaktif Bileşikler Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

Selcuk University Agriculture Faculty Department of Food Engineering

Yayınlar

Yenilebilir Mantarlar ve Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.53569/apjhls.1505942
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 364

0

364

0

551

0

408

0

675

0

658

FARKLI RENKLİ ŞİŞELERDE DEPOLANAN DOMATES ÇEKİRDEĞİ YAĞININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE GÜN IŞIĞININ ETKİSİ
Yazarlar: Mehmet Akbulut , Hacer Çoklar, Burcu Aydoğan Coşkun
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1028

0

1028

Alıç (Crataegus orientalis) meyvesinin antioksidan aktivitesi ve fenolik bileşiklerinin ekstraksiyonu üzerine farklı çözgenlerin etkisi
Yazarlar: Hacer Çoklar, Mehmet Akbulut
Yayın Bilgisi: 2016 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2016.267908
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4880

0

4880

0

4099

0

590

Yayınlar

1

0

408

Influence of drying method and infusion time on purple basil leaves tea
DOI: 10.21448/ijsm.1116574
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 675

2

0

675

Alıç (Crataegus orientalis) meyvesinin antioksidan aktivitesi ve fenolik bileşiklerinin ekstraksiyonu üzerine farklı çözgenlerin etkisi
Yazarlar: Hacer Çoklar, Mehmet Akbulut
Yayın Bilgisi: 2016 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2016.267908
ATIF 13 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4880

13

0

4880

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.