avatar
Mehmet Akbulut Prof. Dr. Selcuk University Agriculture Faculty Department of Food Engineering
Yayın 10 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 17 TR Dizin Atıf 4
10 Yayın
3 Hakemlik
17 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Reaksiyon Kinetiği ve Dinamikleri Doğal Ürünler ve Biyoaktif Bileşikler Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

Selcuk University Agriculture Faculty Department of Food Engineering

Yayınlar

Yenilebilir Mantarlar ve Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.53569/apjhls.1505942
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 718

0

718

0

1247

0

483

0

747

0

730

FARKLI RENKLİ ŞİŞELERDE DEPOLANAN DOMATES ÇEKİRDEĞİ YAĞININ YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU ÜZERİNE GÜN IŞIĞININ ETKİSİ
Yazarlar: Mehmet Akbulut , Hacer Çoklar, Burcu Aydoğan Coşkun
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1063

0

1063

Alıç (Crataegus orientalis) meyvesinin antioksidan aktivitesi ve fenolik bileşiklerinin ekstraksiyonu üzerine farklı çözgenlerin etkisi
Yazarlar: Hacer Çoklar, Mehmet Akbulut
Yayın Bilgisi: 2016 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2016.267908
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5001

0

5001

0

4185

0

621

Yayınlar

Gıdalarda Çözücü Olarak Kullanılan Etil Alkol: Alternatif Yöntemler ve Kaynaklar
DOI: 10.53569/apjhls.1504259
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1247

1

0

1247

1

0

483

Influence of drying method and infusion time on purple basil leaves tea
DOI: 10.21448/ijsm.1116574
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 747

2

0

747

Alıç (Crataegus orientalis) meyvesinin antioksidan aktivitesi ve fenolik bileşiklerinin ekstraksiyonu üzerine farklı çözgenlerin etkisi
Yazarlar: Hacer Çoklar, Mehmet Akbulut
Yayın Bilgisi: 2016 , Derim
DOI: 10.16882/derim.2016.267908
ATIF 13 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5001

13

0

5001

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.