Osman Erekul profil resmi
Osman Erekul AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Yayın 11 Hakemlik 35 CrossRef Atıf 32
11 Yayın
35 Hakemlik
32 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Tarım Arazisi Yönetimi Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller

Kurum

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

917

0

538

0

973

0

964

0

4544

0

3094

0

6205

Bazı Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Kalite Potansiyelleri ve Beslenme Fizyolojisi Açısından Önemi
Yazarlar: Osman Erekul , Ali Yiğit, Yakup Onur Koca, Frank Ellmer, Kirsten Weıß
DOI: 10.21566/tarbitderg.280110
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3672

0

3672

Yayınlar

Antioxidant Activity and Essential Amino acid Content of Bread Wheat (Triticum aestivum L.) Varieties
Yayın Bilgisi: 2023 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.999660
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 917

2

0

917

1

0

538

3

0

973

7

0

4544

Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Mısır Çeşitlerinin Tane Verimi ve Aminoasit İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Hüseyin Çağlar, Osman Erekul , Ali Yiğit
DOI: 10.25308/aduziraat.298235
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3094

2

0

3094

FARKLI EKİM SIKLIKLARININ KARABUĞDAY'DA (Fagopyrum esculentum Moench.) VERİM ve BAZI TANE KALİTESİ ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hatice Yavuz, Ali Yiğit, Osman Erekul
DOI: 10.25308/aduziraat.293413
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6205

5

0

6205

Bazı Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Kalite Potansiyelleri ve Beslenme Fizyolojisi Açısından Önemi
Yazarlar: Osman Erekul , Ali Yiğit, Yakup Onur Koca, Frank Ellmer, Kirsten Weıß
DOI: 10.21566/tarbitderg.280110
ATIF 12 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3672

12

0

3672

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.