Osman Erekul profil resmi
Osman Erekul Prof. Dr. AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Yayın 14 Hakemlik 45 CrossRef Atıf 41
14 Yayın
45 Hakemlik
41 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Tarım Arazisi Yönetimi Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller

Kurum

AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

10

1

4881

Yayınlar

0

338

0

363

0

1398

0

744

0

1346

0

1239

1

4881

0

3472

0

6445

Bazı Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Kalite Potansiyelleri ve Beslenme Fizyolojisi Açısından Önemi
Yazarlar: Osman Erekul , Ali Yiğit, Yakup Onur Koca, Frank Ellmer, Kirsten Weıß
DOI: 10.21566/tarbitderg.280110
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4566

0

4566

Yayınlar

1

0

338

Antioxidant Activity and Essential Amino acid Content of Bread Wheat (Triticum aestivum L.) Varieties
Yayın Bilgisi: 2023 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.999660
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1398

4

0

1398

1

0

744

4

0

1346

10

1

4881

Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Mısır Çeşitlerinin Tane Verimi ve Aminoasit İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Hüseyin Çağlar, Osman Erekul , Ali Yiğit
DOI: 10.25308/aduziraat.298235
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3472

3

0

3472

FARKLI EKİM SIKLIKLARININ KARABUĞDAY'DA (Fagopyrum esculentum Moench.) VERİM ve BAZI TANE KALİTESİ ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hatice Yavuz, Ali Yiğit, Osman Erekul
DOI: 10.25308/aduziraat.293413
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6445

5

0

6445

Bazı Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Kalite Potansiyelleri ve Beslenme Fizyolojisi Açısından Önemi
Yazarlar: Osman Erekul , Ali Yiğit, Yakup Onur Koca, Frank Ellmer, Kirsten Weıß
DOI: 10.21566/tarbitderg.280110
ATIF 12 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4566

12

0

4566

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.