Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Osman Erekul
AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Yayın
11
Hakemlik
39
CrossRef Atıf
35
11
Yayın
39
Hakemlik
35
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Tarım Arazisi Yönetimi
Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller
Kurum
AYDIN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Farklı Dozlarda Sıvı Biyogaz Fermentasyon Atıklarının Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Bitkisinin Verim ve Kalite Üzerine Etkisi
Yazarlar: Nermin Yaraşır,
Osman Erekul
,
Ali Yiğit
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.409364
ATIF
8
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4622
8
ATIF
1
FAVORİ
4622
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Muğla-Dalaman Koşullarında Farklı Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Verim ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Özay Yorulmaz
,
Osman Erekul
,
Yakup Onur Koca
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.1355038
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
343
0
FAVORİ
343
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antioxidant Activity and Essential Amino acid Content of Bread Wheat (Triticum aestivum L.) Varieties
Yazarlar:
Ali Yiğit
,
Osman Erekul
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.999660
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1019
0
FAVORİ
1019
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekmeklik buğdayda (Triticum aestivum L.) 15N izotopu kullanılarak çiçeklenme sonrası kuraklığın azot mobilizasyonu ve gelişimine etkileri
Yazarlar:
Ali Erkul
,
Ali Yiğit
,
Yakup Onur Koca
,
Osman Erekul
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1152932
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
413
0
FAVORİ
413
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aydın Ekolojik Koşullarında Farklı Sulama Düzeylerinin Mısır (Zea mays L.) Çeşitlerinde Verim ve Kalite Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Recep Arıoğlu
,
Osman Erekul
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.1096962
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
581
0
FAVORİ
581
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kısıtlı Sulama ve Kükürt Dozu Uygulamalarının Soya Fasulyesinde Bitki Gelişimi ve Klorofil (SPAD) İçeriğine Etkisi
Yazarlar:
Ali Yiğit
,
Osman Erekul
,
Nermin Yaraşır
Yayın Bilgisi: 2021 ,
COMU Journal of Agriculture Faculty
DOI: 10.33202/comuagri.879199
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1071
0
FAVORİ
1071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Buğday Genotiplerinde Kalite Parametrelerinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
İsmail Sevim
,
Osman Erekul
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.741840
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1027
0
FAVORİ
1027
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Dozlarda Katı Biyogaz Atıklarının Buğday (Triticum aestivum L.) Bitkisinin Toplam Fenol İçeriği ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Melike Demirel
,
Osman Erekul
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
795
0
FAVORİ
795
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Dozlarda Sıvı Biyogaz Fermentasyon Atıklarının Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Bitkisinin Verim ve Kalite Üzerine Etkisi
Yazarlar: Nermin Yaraşır,
Osman Erekul
,
Ali Yiğit
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.409364
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4622
1
FAVORİ
4622
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Mısır Çeşitlerinin Tane Verimi ve Aminoasit İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Hüseyin Çağlar,
Osman Erekul
,
Ali Yiğit
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.298235
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3164
0
FAVORİ
3164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI EKİM SIKLIKLARININ KARABUĞDAY'DA (Fagopyrum esculentum Moench.) VERİM ve BAZI TANE KALİTESİ ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hatice Yavuz, Ali Yiğit,
Osman Erekul
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.293413
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6256
0
FAVORİ
6256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Kalite Potansiyelleri ve Beslenme Fizyolojisi Açısından Önemi
Yazarlar:
Osman Erekul
, Ali Yiğit, Yakup Onur Koca, Frank Ellmer, Kirsten Weıß
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21566/tarbitderg.280110
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3917
0
FAVORİ
3917
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
COMU Journal of Agriculture Faculty
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
Ziraat Fakültesi Dergisi
Editörlük
Turkish Journal Of Field Crops
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Turkish Journal Of Field Crops
Turkish Journal of Range and Forage Science
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
COMU Journal of Agriculture Faculty
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi
Turkish Journal Of Field Crops
Uluslararası Tarım ve Yaban Hayatı Bilimleri Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Muğla-Dalaman Koşullarında Farklı Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Verim ve Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Özay Yorulmaz
,
Osman Erekul
,
Yakup Onur Koca
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.1355038
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
343
1
ATIF
0
FAVORİ
343
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antioxidant Activity and Essential Amino acid Content of Bread Wheat (Triticum aestivum L.) Varieties
Yazarlar:
Ali Yiğit
,
Osman Erekul
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.999660
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1019
3
ATIF
0
FAVORİ
1019
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aydın Ekolojik Koşullarında Farklı Sulama Düzeylerinin Mısır (Zea mays L.) Çeşitlerinde Verim ve Kalite Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Recep Arıoğlu
,
Osman Erekul
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.1096962
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
581
1
ATIF
0
FAVORİ
581
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kısıtlı Sulama ve Kükürt Dozu Uygulamalarının Soya Fasulyesinde Bitki Gelişimi ve Klorofil (SPAD) İçeriğine Etkisi
Yazarlar:
Ali Yiğit
,
Osman Erekul
,
Nermin Yaraşır
Yayın Bilgisi: 2021 ,
COMU Journal of Agriculture Faculty
DOI: 10.33202/comuagri.879199
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1071
3
ATIF
0
FAVORİ
1071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Dozlarda Sıvı Biyogaz Fermentasyon Atıklarının Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Bitkisinin Verim ve Kalite Üzerine Etkisi
Yazarlar: Nermin Yaraşır,
Osman Erekul
,
Ali Yiğit
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.409364
ATIF
8
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4622
8
ATIF
1
FAVORİ
4622
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Lokasyonlarda Yetiştirilen Mısır Çeşitlerinin Tane Verimi ve Aminoasit İçeriklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Hüseyin Çağlar,
Osman Erekul
,
Ali Yiğit
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.298235
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3164
2
ATIF
0
FAVORİ
3164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI EKİM SIKLIKLARININ KARABUĞDAY'DA (Fagopyrum esculentum Moench.) VERİM ve BAZI TANE KALİTESİ ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hatice Yavuz, Ali Yiğit,
Osman Erekul
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.293413
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6256
5
ATIF
0
FAVORİ
6256
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Çeşitlerinin Kalite Potansiyelleri ve Beslenme Fizyolojisi Açısından Önemi
Yazarlar:
Osman Erekul
, Ali Yiğit, Yakup Onur Koca, Frank Ellmer, Kirsten Weıß
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21566/tarbitderg.280110
ATIF
12
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3917
12
ATIF
0
FAVORİ
3917
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat