Zekai Tarakçı profil resmi
Zekai Tarakçı Prof. Dr. ORDU UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE
Yayın 6 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 24
6 Yayın
7 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
24 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

ORDU UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE

Yayınlar

Effects of different types of dried fruit on sensory and texture properties of white cheese
Yazarlar: Zekai Tarakçı , Murat Yolaşan
DOI: 10.53663/turjfas.1428521
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 65

0

65

0

574

The effects of hazelnut pulp adding on sensorial properties of tarhana
DOI: 10.53663/turjfas.1380536
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 158

0

158

0

229

0

295

0

706

Yayınlar

The effects of hazelnut pulp adding on sensorial properties of tarhana
DOI: 10.53663/turjfas.1380536
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 158

1

0

158

Badem Pulpu İlavesinin Tarhananın Fiziksel, Kimyasal ve Fonksiyonel Özelliklerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2023 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1200426
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 229

2

0

229

Investigation of The Physicochemical Properties of Propolis Added Ice Creams During Storage
Yayın Bilgisi: 2023 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1115182
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 295

1

0

295

2

0

706

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.