Zekai Tarakçı profil resmi
Zekai Tarakçı Prof. Dr. ORDU UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE
Yayın 6 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 7 TR Dizin Atıf 29
6 Yayın
9 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
29 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

ORDU UNIVERSITY, FACULTY OF AGRICULTURE

Yayınlar

Effects of different types of dried fruit on sensory and texture properties of white cheese
Yazarlar: Zekai Tarakçı , Murat Yolaşan
DOI: 10.53663/turjfas.1428521
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 141

0

141

0

685

The effects of hazelnut pulp adding on sensorial properties of tarhana
DOI: 10.53663/turjfas.1380536
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 200

0

200

0

295

0

358

0

754

Yayınlar

Fındık Posasının Tarhananın Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerine Etkisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1197006
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 685

1

0

685

The effects of hazelnut pulp adding on sensorial properties of tarhana
DOI: 10.53663/turjfas.1380536
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 200

1

0

200

Badem Pulpu İlavesinin Tarhananın Fiziksel, Kimyasal ve Fonksiyonel Özelliklerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2023 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1200426
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 295

2

0

295

Investigation of The Physicochemical Properties of Propolis Added Ice Creams During Storage
Yayın Bilgisi: 2023 , Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1115182
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 358

1

0

358

2

0

754

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.