Cilt: 7 Sayı: 4, 31.12.2017

Yıl: 2017

Bahçe Bitkileri / Horticulture

Bitki Koruma / Plant Protection

Araştırma Makalesi

1. Salvia tomentosa Mill’in Antifungal ve Antioksidant Aktivitesinin Belirlenmesi

Biyoloji / Biology

Derleme

1. Bitkilerde Allokasyonu Etkileyen Faktörler

Araştırma Makalesi

2. Licea pescadorensis, Türkiye İçin Yeni Bir Miksomiset Kaydı

Biyosistem Mühendisliği / Biosystem Engineering

Araştırma Makalesi

2. Farklı Tohum Miktarlarının Hidroponik Arpa Çimi Üzerine Etkileri

Çevre Mühendisliği / Environment Engineering

Gıda Mühendisliği / Food Engineering

İnşaat Mühendisliği / Civil Engineering

İstatistik / Statistics

Araştırma Makalesi

1. Lucas Sayıları Yardımıyla Tanımlanan Yeni Banach Dizi Uzayları

Kimya / Chemistry

Araştırma Makalesi

2. Saanen Keçi Sütünün Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi

Araştırma Makalesi

3. Kenaf Hidrolizatının Gazlaştırılması ve Cevap Yüzey Yöntemi ile Optimizasyonu

Araştırma Makalesi

5. Metanolde Sentezlenen Co-B Katalizörün Sodyum Hidrolizi Üzerine Etkisi

Araştırma Makalesi

7. Van Gölü Suyunun İyon Karakterizasyonuyla Su Kalitesinin Belirlenmesi

Makina Mühendisliği / Mechanical Engineering

Matematik / Mathematics

Araştırma Makalesi

2. Bianchi-Tipi IX Taub Çözümünde Mutlak Paralelizm

Peyzaj Mimarlığı / Landscape Architecture

Tarımsal Biyoteknoloji / Agricultural Biotechnology

Araştırma Makalesi

1. Phaseolus vulgaris’te Genomik Kararsızlık ve DNA Metilasyonunu İndükleyen Piklorama karşı Putresinin Koruyucu Rolü

Tarla Bitkileri / Field Crops

Araştırma Makalesi

1. Farklı Yetiştirme Ortamlarının Kaya Sümbülü (Hyacinthus orientalis subsp. chionophilus.)’nün Bazı Bitkisel Özellikleri Üzerine Etkileri

Araştırma Makalesi

2. Türkiye’deki Prangos ferulacea (L.) Lindl.’nin Meyve Özütlerinin Antioksidan Aktivitesi

Araştırma Makalesi

4. Farklı Sıralara Ekilen Sorgum ve Soya Bitkisinde Ekim Oranlarının Bazı Bitkisel Özelliklere Yem Verime ve Kalitesine Etkileri

Zootekni / Animal Science

Araştırma Makalesi

4. In Vitro Gaz Üretim Tekniği Kullanarak Bazı Makarnalık Buğday (Triticum durum L.) Çeşitlerinin Besleme Değerinin Tespiti