Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Firma
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Muharrem Gölükcü
Muharrem Gölükcü
Doç. Dr.
Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Yayın
15
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
29
TR Dizin Atıf
4
15
Yayın
2
Hakemlik
29
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0003-1646-5876
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Bilimleri
Kurum
Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü
Yayınlar
The Effect of Hydrodistillation Times and Cold Pressing on Yield and Composition of Sweet Orange (Citrus sinensis) Peel Essential Oil
Yazarlar:
Burcu Bozova
,
Muharrem Gölükcü
,
Ertuğrul Turgutoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Horticultural Studies
DOI: 10.16882/hortis.1417575
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
201
0
FAVORİ
201
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geliştirilmiş Anadolu Adaçayı (Salvia fruticosa MILL.) Klonlarının Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Uysal Bayar
,
Muharrem Gölükcü
,
Murat Alan
,
Esra Alım
,
Kenan Turgut
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1146526
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
734
0
FAVORİ
734
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) Uçucu Yağ Kalite Parametrelerinin Hasat Zamanı ve Lokasyona Göre Değişimi
Yazarlar:
Orçun Çınar
,
Haluk Tokgöz
,
Muharrem Gölükcü
,
Fatma Uysal Bayar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1048411
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1094
0
FAVORİ
1094
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİBERİYENİN (Rosmarinus officinalis) KARNOSİK ASİT VE KARNOSOL İÇERİĞİNİN HASAT ZAMANI VE LOKASYONA GÖRE DEĞİŞİMİ
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
542
0
FAVORİ
542
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı soya (Glycine max) çeşit ve hatlarının yağ içeriği ile yağ asitleri bileşimlerinin araştırılması
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
, Haluk Tokgöz, Mehmet Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.538613
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1908
0
FAVORİ
1908
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Damla Sulama Yöntemi ile Sulanan Narın Bazı Fonksiyonel Özellikleri
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
, Nazmi Dinç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
728
0
FAVORİ
728
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kamkat (Fortunella margarita Swing.) Kabuk Uçucu Yağ Oran ve Bileşiminin Anaçlara Göre Değişimi
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
, Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Orçun Çınar, Mehmet Özdemir
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1515
0
FAVORİ
1515
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı hasat zamanlarının turunç (Citrus aurantium L.) çekirdeklerinin yağ içeriği ve yağ asitleri bileşimine etkileri
Yazarlar:
Muharrem Gölükçü
, Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Bahçe
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2017
0
FAVORİ
2017
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı yöntemlerle elde edilen turunç (Citrus aurantium L.) kabuk yağlarının uçucu yağ bileşimleri
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
, Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Derim
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5205
0
FAVORİ
5205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutulmuş Nar (Punica granatum) Danesi Kalitesi Üzerine Kurutma Metodu, Ambalajlama Atmosferi ve Depolama Süresinin Etkisi
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/tbd.06219
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2053
0
FAVORİ
2053
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kamkat (Fortunella margarita Swing.) meyvesi ve reçelinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muharrem Gölükcü
, Haluk Tokgöz
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2015.00773
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3632
0
FAVORİ
3632
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kudret narı (Momordica charantia L.) tohumunun bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile tohum yağının yağ asitleri bileşimi
Yazarlar:
Muharrem Gölükçü
, Ramazan Toker,
Fırat Ayas
,
Nurtaç Çınar
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2014.64310
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3229
0
FAVORİ
3229
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Moro kan portakalının meyve suyuna işlemeye uygunluğunun tespiti ve antosiyanin stabilitesi üzerine ışık, sıcaklık ve pH’nın etkisi
Yazarlar: Haluk Tokgöz,
Muharrem Gölükçü
, Ramazan Toker
Yayın Bilgisi: 2010 ,
Derim
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2848
0
FAVORİ
2848
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NAR ÇEKİRDEĞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ VE NAR ÇEKİRDEĞİ YAĞININ YAĞ ASİTİ BİLEŞİMİ
Yazarlar:
Muharrem Gölükçü
, Haluk Tokgöz,
Mehmet Ali Çelikyurt
Yayın Bilgisi: 2005 ,
Derim
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3449
0
FAVORİ
3449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARDA AKRİLAMİD OLUŞUM MEKANİZMASI VE İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Muharrem Gölükçü
, Haluk Tokgöz
Yayın Bilgisi: 2005 ,
Derim
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3532
0
FAVORİ
3532
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Ziraat Dergisi
Bahçe
Derim
Gıda
Horticultural Studies
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Meyve Bilimi
Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Editörlük
Derim
Alan Editörü , Yazım Editörü
Horticultural Studies
Alan Editörü , Yazım Editörü
Kurul Üyeliği
Derim
Hakemlik
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Yayınlar
BİBERİYENİN (Rosmarinus officinalis) KARNOSİK ASİT VE KARNOSOL İÇERİĞİNİN HASAT ZAMANI VE LOKASYONA GÖRE DEĞİŞİMİ
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22010
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
542
1
ATIF
0
FAVORİ
542
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı soya (Glycine max) çeşit ve hatlarının yağ içeriği ile yağ asitleri bileşimlerinin araştırılması
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
, Haluk Tokgöz, Mehmet Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.538613
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1908
1
ATIF
0
FAVORİ
1908
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı yöntemlerle elde edilen turunç (Citrus aurantium L.) kabuk yağlarının uçucu yağ bileşimleri
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
, Ramazan Toker, Haluk Tokgöz, Demet Yıldız Turgut
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Derim
DOI: -
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5205
8
ATIF
0
FAVORİ
5205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutulmuş Nar (Punica granatum) Danesi Kalitesi Üzerine Kurutma Metodu, Ambalajlama Atmosferi ve Depolama Süresinin Etkisi
Yazarlar:
Muharrem Gölükcü
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/tbd.06219
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2053
3
ATIF
0
FAVORİ
2053
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kamkat (Fortunella margarita Swing.) meyvesi ve reçelinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri
Yazarlar:
Demet Yıldız Turgut
,
Muharrem Gölükcü
, Haluk Tokgöz
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2015.00773
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3632
8
ATIF
0
FAVORİ
3632
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kudret narı (Momordica charantia L.) tohumunun bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile tohum yağının yağ asitleri bileşimi
Yazarlar:
Muharrem Gölükçü
, Ramazan Toker,
Fırat Ayas
,
Nurtaç Çınar
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2014.64310
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3229
8
ATIF
0
FAVORİ
3229
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat