avatar
Mükerrem Kaya Prof. Dr. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Erzurum
Publication 7 Review 8 CrossRef Cited 3
7 Publication
8 Review
3 CrossRef Cited

Research Fields

Meat Technology

Institution

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Erzurum

Popular Publications

0

1

485

Publications

0

579

0

693

0

2206

0

2206

Vakum Uygulanarak Ambalajlanmış Sosislerin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
Authors: Güzin Apaydın, Ziya Gökalp Ceylan, Mustafa Atasever, Mükerrem Kaya
DOI: -
FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 1081

0

1081

Publications

1

0

2310

EFFECTS OF BLACK PEPPER AND SODIUM ASCORBATE ON VOLATILE COMPOUNDS OF SUCUK
Published: 2021 , The Journal of Food
DOI: 10.15237/gida.GD21107
CITED 1 FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 579

1

0

579

1

0

2206

Interactive Guide Tool
If you want to see the panel introduction, you can click Start Tour.