avatar
Hakan Yılmaz Prof. Dr. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 9 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 22
9 Yayın
13 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
22 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gastronomi Turizm Pazarlaması

Kurum

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Concept Restaurants as a Restaurant Type
Yazarlar: Pınar Şenel, Hakan Yılmaz
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 5 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2078

0

5

2078

TELEVİZYONDA YAYINLANAN GASTRONOMİ KONULU GEZİ PROGRAMLARININ DAVRANIŞSAL TATMA NİYETİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hakan Yılmaz , Pınar Şenel
DOI: 10.31795/baunsobed.645107
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3435

1

2

3435

0

1

2546

Corporate Social Responsibility in Hotel Businesses
DOI: 10.18037/ausbd.389189
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1850

0

1

1850

0

1

1293

Yayınlar

Sanal Sofralarda Buluşalım: Youtube’daki Mukbang Videolarının Analizi
DOI: 10.18037/ausbd.1500815
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 642

0

642

Kültür, Sınıf ve Statünün Göstergesi: Tabak
Yayın Bilgisi: 2022 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1414

0

1414

Gastronomy Themed Movies
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2239

1

2239

Concept Restaurants as a Restaurant Type
Yazarlar: Pınar Şenel, Hakan Yılmaz
DOI: -
FAVORİ 5 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2078

5

2078

Yazılı Medyada Veganlığın ve Vejetaryenliğin Sunumu
Yazarlar: Hasan Hüseyin Çakıcı, Tezcan Özkan Kutlu , Hakan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Erciyes İletişim Dergisi
DOI: 10.17680/erciyesiletisim.634287
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4373

0

4373

TELEVİZYONDA YAYINLANAN GASTRONOMİ KONULU GEZİ PROGRAMLARININ DAVRANIŞSAL TATMA NİYETİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hakan Yılmaz , Pınar Şenel
DOI: 10.31795/baunsobed.645107
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3435

2

3435

1

1850

1

1293

1

2546

Yayınlar

Yazılı Medyada Veganlığın ve Vejetaryenliğin Sunumu
Yazarlar: Hasan Hüseyin Çakıcı, Tezcan Özkan Kutlu , Hakan Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Erciyes İletişim Dergisi
DOI: 10.17680/erciyesiletisim.634287
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4373

3

0

4373

TELEVİZYONDA YAYINLANAN GASTRONOMİ KONULU GEZİ PROGRAMLARININ DAVRANIŞSAL TATMA NİYETİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hakan Yılmaz , Pınar Şenel
DOI: 10.31795/baunsobed.645107
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3435

1

2

3435

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.