Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Müge Hendek Ertop
Doç. Dr.
Kastamonu Üniversitesi
Yayın
14
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
24
TR Dizin Atıf
42
14
Yayın
9
Hakemlik
24
CrossRef Atıf
42
TR Dizin Atıf
0000-0003-4300-7790
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Üretimde Optimizasyon
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
Kastamonu Üniversitesi
Yayınlar
Optimization of Bioactive Compound Extraction from Propolis by Reflux, Maceration and Ultrasound-assisted Methods and Characterization of the Extracts
Yazarlar: Sevde Nur Şenol Yazkan,
Müge Hendek Ertop
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
39
0
FAVORİ
39
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı formülasyonlarda üretilen buğday bazlı tahıl ekmeklerinin antioksidan kapasitelerinin ve duyusal özelliklerinin kapsamlı bir değerlendirmesi
Yazarlar:
Nesibe Arslan Burnaz
,
Müge Hendek Ertop
,
Cemalettin Baltacı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1399957
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
40
0
FAVORİ
40
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Maserasyon, refluks ve ultrasonik destekli ekstraksiyon yöntemleri ile üretilen kestane propolis ekstraktlarının farklı gıda modellerinde kullanımı: Fizikokimyasal, duyusal ve biyoaktif niteliklere etkisi
Yazarlar: Sevde Nur Şenol Yazkan,
Müge Hendek Ertop
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH24003
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
859
0
FAVORİ
859
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYEZ (Triticum monococcum) VE BUĞDAY (Triticum aestivum) UNU İÇERİKLİ YAŞ TARHANA İLE ÜRETİLEN ÇÖREKLERİN BİYOAKTİF, FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL VE RAF ÖMRÜ KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Bilge Şahin
,
Müge Hendek Ertop
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23017
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
691
0
FAVORİ
691
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYEZ KEPEĞİ EKŞİ HAMUR OPTİMİZASYONUNUN EKMEĞİN KALİTE VE BİYOAKTİF NİTELİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
Yazarlar:
Fatmanur Örü
,
Müge Hendek Ertop
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22121
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
496
0
FAVORİ
496
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çam (Pinus spp.) Türlerinin ve Fraksiyonlarının Gıda Takviyesi ve Tıbbi Bitki Olarak Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Müge Hendek Ertop
,
Emine İncemehmetoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.892251
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3294
0
FAVORİ
3294
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYEZ VE EKMEKLİK BUĞDAY KEPEĞİNİN EKŞİ HAMUR ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAĞININ DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Fatmanur Örü,
Müge Hendek Ertop
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20087
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1230
0
FAVORİ
1230
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT TOZU KATKISININ EKMEK KALİTE ÖZELLİKLERİ VE İŞLEVSELLİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Nesibe Arslan Burnaz
,
Müge Hendek Ertop
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19106
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1043
0
FAVORİ
1043
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI TAHIL VE BAKLİYAT UNLARI İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN FİZİKOKİMYASAL, REOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ
Yazarlar:
Müge Hendek Ertop
,
Rabia Atasoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2539
0
FAVORİ
2539
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparison of Physicochemical Attributes of Einkorn Wheat (Triticum monococcum) and Durum Wheat (Triticum durum) and Evaluation of Morphological Properties Using Scanning Electron Microscopy and Image Analysis
Yazarlar:
Müge Hendek Ertop
,
Rabia Atasoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.539009
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
959
0
FAVORİ
959
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ENHANCEMENT OF BIOAVAILABLE MICRONUTRIENTS AND REDUCTION OF ANTINUTRIENTS IN FOODS WITH SOME PROCESSES
Yazarlar:
Müge Hendek Ertop
, Müberra Bektaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18016
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11885
0
FAVORİ
11885
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIMI İLE EKMEĞİN FENOLİK MADDE İÇERİĞİNİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
Yazarlar:
Nesibe Arslan Burnaz
,
Müge Hendek Ertop
, Şeyda Merve Karataş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17098
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5036
0
FAVORİ
5036
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇEŞİTLİ FIRINCILIK ÜRÜNLERİNİN HİDROKSİMETİLFURFURAL İÇERİĞİ, ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİ VE KOLORİMETRİK ÖZELLİKLERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLER
Yazarlar:
Müge Hendek Ertop
,
Sevim Beyza Öztürk Sarıkaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1418
0
FAVORİ
1418
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI FERMENTASYON ve KURUTMA YÖNTEMLERİYLE ÜRETİLMİŞ TOZ EKŞİ HAMURUN BAZI MİKROBİYOLOJİK NİTELİKLERİ ve EKMEK KÜF GELİŞİMİ ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ
Yazarlar:
Müge Hendek Ertop
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2437
0
FAVORİ
2437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Apitherapy and Nature
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Uludağ Arıcılık Dergisi
Yayınlar
SİYEZ (Triticum monococcum) VE BUĞDAY (Triticum aestivum) UNU İÇERİKLİ YAŞ TARHANA İLE ÜRETİLEN ÇÖREKLERİN BİYOAKTİF, FİZİKOKİMYASAL, DUYUSAL VE RAF ÖMRÜ KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Bilge Şahin
,
Müge Hendek Ertop
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23017
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
691
1
ATIF
0
FAVORİ
691
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çam (Pinus spp.) Türlerinin ve Fraksiyonlarının Gıda Takviyesi ve Tıbbi Bitki Olarak Kullanım Olanakları
Yazarlar:
Müge Hendek Ertop
,
Emine İncemehmetoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.892251
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3294
1
ATIF
0
FAVORİ
3294
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYEZ VE EKMEKLİK BUĞDAY KEPEĞİNİN EKŞİ HAMUR ÜRETİMİNDE KULLANIM OLANAĞININ DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Fatmanur Örü,
Müge Hendek Ertop
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20087
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1230
3
ATIF
0
FAVORİ
1230
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI TAHIL VE BAKLİYAT UNLARI İLE ÜRETİLEN TARHANALARIN FİZİKOKİMYASAL, REOLOJİK VE DUYUSAL NİTELİKLERİ
Yazarlar:
Müge Hendek Ertop
,
Rabia Atasoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19018
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2539
3
ATIF
0
FAVORİ
2539
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Comparison of Physicochemical Attributes of Einkorn Wheat (Triticum monococcum) and Durum Wheat (Triticum durum) and Evaluation of Morphological Properties Using Scanning Electron Microscopy and Image Analysis
Yazarlar:
Müge Hendek Ertop
,
Rabia Atasoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.539009
ATIF
9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
959
9
ATIF
0
FAVORİ
959
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLERİN KULLANIMI İLE EKMEĞİN FENOLİK MADDE İÇERİĞİNİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
Yazarlar:
Nesibe Arslan Burnaz
,
Müge Hendek Ertop
, Şeyda Merve Karataş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17098
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5036
7
ATIF
0
FAVORİ
5036
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat