avatar
Pelin Demir Dr. FIRAT ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 8 Hakemlik 2
8 Yayın
2 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Veteriner Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

FIRAT ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

0

515

0

1445

0

829

0

1140

Elazığ’da Açıkta Satılan Baharatların Kimyasal Kalitesi
Yazarlar: Pelin Demir , Sümeyye Erkan, Gülsüm Öksüztepe, Sema Temizer Ozan, Gökhan Kürşad İncili
Yayın Bilgisi: 2020 , Bozok Veterinary Sciences
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 222

0

222

0

1578

Dondurma Üretiminde Bal Kabağı Kullanımı ve Kalite Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.677652
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1063

0

1063

Elazığ İlinde Satılan Çiğ Süt ve UHT Sütlerde Aflatoksin M1 Düzeyi
Yazarlar: Meltem Kızıl, Pelin Demir , Sümeyye Erkan, Gülsüm Öksüztepe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 275

0

275

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.