avatar
Pelin Demir Dr. FIRAT ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 8 Hakemlik 2
8 Yayın
2 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Veteriner Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

FIRAT ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

0

580

0

1783

0

923

0

1250

Elazığ’da Açıkta Satılan Baharatların Kimyasal Kalitesi
Yazarlar: Pelin Demir , Sümeyye Erkan, Gülsüm Öksüztepe, Sema Temizer Ozan, Gökhan Kürşad İncili
Yayın Bilgisi: 2020 , Bozok Veterinary Sciences
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 243

0

243

0

1650

Dondurma Üretiminde Bal Kabağı Kullanımı ve Kalite Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.677652
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1107

0

1107

Elazığ İlinde Satılan Çiğ Süt ve UHT Sütlerde Aflatoksin M1 Düzeyi
Yazarlar: Meltem Kızıl, Pelin Demir , Sümeyye Erkan, Gülsüm Öksüztepe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 291

0

291

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.