Özel Sayı

Cilt: 25 Sayı: ÖZEL SAYI-1, 19.11.2016

Yıl: 2016

Tam Sayı

Makaleler

Araştırma Makalesi

1. Osmancık Şartlarında Yetiştirilen Bazı Çeltik Çeşitlerinin Verim Performanslarının Belirlenmesi

Araştırma Makalesi

3. Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Genotiplerinde Ekmek Hacmi ve Bazı Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi

Araştırma Makalesi

7. Bazı Modern Buğday Varyeteleri ve Yerel Çeşitlerin Melez Populasyonlarında Koleoptil Uzunluğunun Kalıtımı

Araştırma Makalesi

11. Mısır Varyetelerinde Yabancı Ot Kontrolü için Kritik Periyotların Belirlenmesi

Araştırma Makalesi

13. Tatlı Mısırın Kalite Kriterlerine Göre Optimum Hasat Zamanının Belirlenmesi

Araştırma Makalesi

15. İleri Kademe Bazı Ekmeklik Buğday (Triticum aestivum L.) Genotiplerinin Yağışa Dayalı Şartlarda Tane Verimi ve Bazı Kalite Parametreleri Yönünden Değerlendirilmesi

Araştırma Makalesi

24. Türkiye’de Süneye Karşı Yeni Dayanıklılık Kaynaklarının Belirlenmesi

Araştırma Makalesi

28. Ege Bölgesi Sahil Kuşağına Uygun Yulaf (Avena sativa L.) Genotiplerinin Belirlenmesi

Araştırma Makalesi

29. Mercimek (Lens culinaris M.) Germplasmında Herbisit Toleransı için Genetik Çeşitliliğin Belirlenmesi

Araştırma Makalesi

30. Sivas Ekolojik Koşullarında Soğuğa Dayanıklı Bezelye (Pisum sativum ssp. sativum L. ve ssp. arvense L.) Genotiplerinin Belirlenmesi

Araştırma Makalesi

39. Şanlıurfa-Ceylanpınar Koşullarında Yetiştirilen Yerli Kırmızı (Lens culinaris Medic.) Mercimek Çeşidine Farklı Miktarlarda Uygulanan Çinkonun Verim ve Verim Unsurlarına Etkisi

Araştırma Makalesi

41. Buğdayda F2 Generasyonunda Anter Kültürü Tekniği Kullanılarak Saf Hatların Elde Edilmesi