Aydan Bekar profil resmi
Aydan Bekar Doç. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 6 Hakemlik 8 CrossRef Atıf 2
6 Yayın
8 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Tüketici Davranışı Tüketici Odaklı Ürün veya Hizmet Geliştirme Gastronomi Yiyecek ve İçecek Sürdürülebilir Gastronomi Gastronomi Turizmi Gastronomik Trendler Gıda Tüketimi Gıda Pazarlaması Yemek ve Küreselleşme Gastronomi (Diğer)

Kurum

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

GASTRONOMİ TURİZMİNE İLİŞKİN TURİST GÖRÜŞLERİNİN KÜLTÜRLER ARASI KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Aydan Bekar , Ayse Belpınar
Yayın Bilgisi: 2015 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: -
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1643

2

1

1643

0

1

490

Yayınlar

GASTRONOMİ TURİZMİNE İLİŞKİN TURİST GÖRÜŞLERİNİN KÜLTÜRLER ARASI KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Aydan Bekar , Ayse Belpınar
Yayın Bilgisi: 2015 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1643

1

1643

Türk yemek kültürü ve teknolojik gelişmelerin yemek kültürü üzerine etkileri
Yazarlar: Aydan Bekar , Egem Zağralı
DOI: 10.24288/jttr.202821
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4930

0

4930

0

206

Yayınlar

GASTRONOMİ TURİZMİNE İLİŞKİN TURİST GÖRÜŞLERİNİN KÜLTÜRLER ARASI KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Aydan Bekar , Ayse Belpınar
Yayın Bilgisi: 2015 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: -
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1643

2

1

1643

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.