Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Oğuz Diker
Doç. Dr.
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayın
12
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
18
12
Yayın
15
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm Hukuku
Kültürel Miras Turizmi, Ziyaretçi ve İzleyici Çalışmaları
Turizm
Yönetim ve Strateji
Kültürel Miras
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Jeoturizm Kapsamında Safranbolu’da Coğrafi Kaynakların Değerlendirilmesi ve Safranbolu Jeoturizm Potansiyelinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Oğuz Diker
, Taşkın Deniz, Adnan Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2919
0
ATIF
2
FAVORİ
2919
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOMUT OLMAYAN KÜLTÜR ÖĞESİ OLARAK YEREL İKLİM BİLGİSİ VE HALK TAKVİMİ: SAFRANBOLU’DA (KARABÜK) BİR SAHA ARAŞTIRMASI
Yazarlar:
Taşkin Deniz
,
Oğuz Diker
, Adnan Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Doğu Coğrafya Dergisi
DOI: 10.17295/ataunidcd.295044
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4497
4
ATIF
1
FAVORİ
4497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇANAKKALE İLİNDE FAALİYET GÖSTEREN 4 VE 5 YILDIZLI OTEL ÇALIŞANLARININ YÖNETİM TARZI ALGILARININ TÜKENMİŞLİK DÜZEYLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Funda Aldoğan Şenol
,
Oğuz Diker
,
Lütfi Atay
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yönetim Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35408/comuybd.458865
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1168
1
ATIF
1
FAVORİ
1168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÖKÇEADA’NIN DESTİNASYON ÇEKİCİLİK UNSURLARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK ALAN ARAŞTIRMASI
Yazarlar:
Erdem Temeloğlu
,
Oğuz Diker
,
Murat Aksu
, Ecevit Sayılır
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.847938
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
504
0
ATIF
1
FAVORİ
504
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Bibliometric evaluation of research on museology as a carrier of culture
Yazarlar:
Emre Aykaç
,
Oğuz Diker
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
106
0
FAVORİ
106
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kültürel Miras Bağlamında Kırsal Kültürel Kimliğin Korunmasında Halkbilim (Folklor) Müzelerinin Rolü
Yazarlar:
Abdurrahman Dinç
,
Oğuz Diker
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Folklor/Edebiyat
DOI: 10.22559/folklor.2525
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
590
0
FAVORİ
590
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SAHİP OLDUĞU DEĞERLER SİSTEMİ, TOPLUMSAL KATKILARI İLE EĞİTSEL BOYUTLARI AÇISINDAN SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS OLARAK AHİLİK FELSEFESİ
Yazarlar:
Oğuz Diker
Yayın Bilgisi: 2022 ,
TÜRKAV Kamu Yönetimi Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
236
0
FAVORİ
236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÖKÇEADA’NIN DESTİNASYON ÇEKİCİLİK UNSURLARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK ALAN ARAŞTIRMASI
Yazarlar:
Erdem Temeloğlu
,
Oğuz Diker
,
Murat Aksu
, Ecevit Sayılır
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.847938
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
504
1
FAVORİ
504
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Somut Olmayan Kültürel Miras ile İlişkisi Bağlamında Etnik Turizm
Yazarlar:
Oğuz Diker
Yayın Bilgisi: 2019 ,
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.15869/itobiad.531408
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2473
0
FAVORİ
2473
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇANAKKALE İLİNDE FAALİYET GÖSTEREN 4 VE 5 YILDIZLI OTEL ÇALIŞANLARININ YÖNETİM TARZI ALGILARININ TÜKENMİŞLİK DÜZEYLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Funda Aldoğan Şenol
,
Oğuz Diker
,
Lütfi Atay
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yönetim Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35408/comuybd.458865
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1168
1
FAVORİ
1168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DESTİNASYON HİZMET KALİTESİNİ DEĞERLENDİRMEDE ÖNEM-PERFORMANS ANALİZİYLE DEĞERLENDİRİLMESİ: BOZCAADA’DA BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Oğuz Diker
,
Hacı Mehmet Yıldırım
,
Murat Aksu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.11611/yead.413545
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1086
0
FAVORİ
1086
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İSTANBUL/BEYOĞLU-TAKSİM BÖLGESİNDEKİ 4-5 YILDIZLI OTEL MUTFAK PERSONELİNİN ÇELİŞKİ DUYGULU CİNSİYETİÇİLİK DÜZEYLERİ İLE KADIN ÇALIŞANLARA YÖNELİK TUTUMLARI İLİŞKİSİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Oğuz Diker
,
Oğuz Taşpınar
, Yasin Soylu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of Life Economics
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
495
0
FAVORİ
495
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yüksek Etkili Öğrenme Modelinin Turizm İşletmeleri Açısından Kavramsal Olarak İncelenmesi
Yazarlar:
Oğuz Diker
Yayın Bilgisi: 2017 ,
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2227
0
FAVORİ
2227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOMUT OLMAYAN KÜLTÜR ÖĞESİ OLARAK YEREL İKLİM BİLGİSİ VE HALK TAKVİMİ: SAFRANBOLU’DA (KARABÜK) BİR SAHA ARAŞTIRMASI
Yazarlar:
Taşkin Deniz
,
Oğuz Diker
, Adnan Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Doğu Coğrafya Dergisi
DOI: 10.17295/ataunidcd.295044
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4497
1
FAVORİ
4497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARS KÜLTÜREL VE GASTONOMİK KİMLİĞİNDE KAZ
Yazarlar:
OĞUZ Diker
,
TAŞKIN Deniz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Doğu Coğrafya Dergisi
DOI: 10.17295/ataunidcd.303192
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6169
0
FAVORİ
6169
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Jeoturizm Kapsamında Safranbolu’da Coğrafi Kaynakların Değerlendirilmesi ve Safranbolu Jeoturizm Potansiyelinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Oğuz Diker
, Taşkın Deniz, Adnan Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2919
2
FAVORİ
2919
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Doğu Coğrafya Dergisi
Folklor/Edebiyat
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
Journal of Life Economics
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
TÜRKAV Kamu Yönetimi Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi
Yönetim Bilimleri Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
JOEEP: Journal of Emerging Economies and Policy
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Uygulamalı Ekonomi ve Sosyal Bilimler Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
ÇANAKKALE İLİNDE FAALİYET GÖSTEREN 4 VE 5 YILDIZLI OTEL ÇALIŞANLARININ YÖNETİM TARZI ALGILARININ TÜKENMİŞLİK DÜZEYLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Funda Aldoğan Şenol
,
Oğuz Diker
,
Lütfi Atay
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Yönetim Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35408/comuybd.458865
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1168
1
ATIF
1
FAVORİ
1168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOMUT OLMAYAN KÜLTÜR ÖĞESİ OLARAK YEREL İKLİM BİLGİSİ VE HALK TAKVİMİ: SAFRANBOLU’DA (KARABÜK) BİR SAHA ARAŞTIRMASI
Yazarlar:
Taşkin Deniz
,
Oğuz Diker
, Adnan Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Doğu Coğrafya Dergisi
DOI: 10.17295/ataunidcd.295044
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4497
4
ATIF
1
FAVORİ
4497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARS KÜLTÜREL VE GASTONOMİK KİMLİĞİNDE KAZ
Yazarlar:
OĞUZ Diker
,
TAŞKIN Deniz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Doğu Coğrafya Dergisi
DOI: 10.17295/ataunidcd.303192
ATIF
13
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6169
13
ATIF
0
FAVORİ
6169
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat