Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Serap Kılıç Altun profil resmi
Serap Kılıç Altun Prof. HARRAN ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ
Yayın 22 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 14 TR Dizin Atıf 12
22 Yayın
6 Hakemlik
14 CrossRef Atıf
12 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Yağ Teknolojisi Veteriner Bilimleri

Kurum

HARRAN ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ

Yayınlar

FERMENTED DAIRY PRODUCTS AND ORTHODONTICS
Yayın Bilgisi: 2024 , Middle East Journal of Science
DOI: 10.51477/mejs.1404760
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 177

0

177

0

255

0

251

0

977

0

344

Determination of some minerals and heavy metal levels in Urfa cheese and cow's milk
Yayın Bilgisi: 2021 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21020
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1934

0

1934

0

1198

0

485

Şanlıurfa’da Üretilen Urfa Peynirlerinde Nikel Düzeyleri
DOI: 10.31196/huvfd.699304
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 716

0

716

Şiş Köfte, Şiş Kebap ve Lahmacunlarda Et Türlerinin Araştırılması
Yazarlar: Semra Gürbüz, Serap Kılıç Altun
DOI: 10.31196/huvfd.501411
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1134

0

1134

Şanlıurfa İlinde Üretilen Sadeyağların Reichert Meissl Sayılarının Tespiti
Yazarlar: Serap Kılıç Altun , Mehmet Savrunlu, Nilgün Paksoy
DOI: 10.24880/maeuvfd.344667
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3077

0

3077

Şanlıurfa’da Tüketime Sunulan Koyun Peynirlerinde İnek Sütü Varlığının Belirlenmesi
Yazarlar: Serap Kılıç Altun , Hisamettin Durmaz
DOI: 10.31196/huvfd.390212
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 595

0

595

0

1316

0

1041

0

711

0

318

Yayınlar

2

0

485

1

0

1198

Şanlıurfa’da Üretilen Urfa Peynirlerinde Nikel Düzeyleri
DOI: 10.31196/huvfd.699304
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 716

1

0

716

2

0

707

Şanlıurfa İlinde Üretilen Sadeyağların Reichert Meissl Sayılarının Tespiti
Yazarlar: Serap Kılıç Altun , Mehmet Savrunlu, Nilgün Paksoy
DOI: 10.24880/maeuvfd.344667
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3077

3

0

3077

Şanlıurfa’da Tüketime Sunulan Koyun Peynirlerinde İnek Sütü Varlığının Belirlenmesi
Yazarlar: Serap Kılıç Altun , Hisamettin Durmaz
DOI: 10.31196/huvfd.390212
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 595

1

0

595

1

0

1316

2

0

1041

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.