Cilt: 17 Sayı: 3, 18.11.2019

Yıl: 2019

Araştırma Makaleleri

Araştırma Makalesi

3. Buğday Ununa Ozon Gazı Uygulamasının Un ve Ekmek Kalitesine Etkisi

Araştırma Makalesi

7. İzmir’de Satışa Sunulan Bazı Sofralık Zeytinlerin Duyusal Özellikleri

Derleme Makaleler

Derleme

11. Protein Emülsiyon Ağıyla Yapılandırılmış Oleojeller

Derleme

12. Çay Bitkisinin (Camellia sinensis) Bileşimi ve Sağlık Etkileri

Derleme

14. Süt ve Süt Ürünlerinde Aflatoksin M1

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.