Türkçe
Türkçe
English
Panel
Profil
Dergilerim
Kullanıcı Sayfası
Profil Düzenle
Çıkış
Giriş
Akademik Gıda
DergiPark
Akademik Gıda
Sayı
Cilt: 17 - Sayı: 4
4.049 |
10.804
İçindekiler
Araştırma Makaleleri
Pseudomonas fluorescens Isolation from Green Salads and Antibiotic Susceptibilities of Isolates
/
Sayfalar : 444-449
PDF
Dilek DÜYÜNCÜ, Seyhan ULUSOY
Yerfıstığından İzole Edilen Aspergillus section Flavi Türlerinin Tanımlanması ve Mikotoksijenik Özelliklerinin Belirlenmesi
/
Sayfalar : 450-457
PDF
İşılay LAVKOR
İnfüzyon Yöntemi Kullanılarak Kurutulmuş Enginar Çanak Yaprağı Katkılı Soğuk Yeşil Çay Üretimi
/
Sayfalar : 458-467
PDF
Orhan ÖZÜNLÜ, Haluk ERGEZER
Farklı Oran ve Kombinasyonlarda Kullanılan Yalancı Tahıl Unlarının Erişte Özelliklerine Etkisi
/
Sayfalar : 468-475
PDF
Elif ÖNCEL, Mustafa Kürşat DEMİR
Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
/
Sayfalar : 476-484
PDF
Kübra KOCATÜRK, Özge GÖKÇE, Firuze ERGİN, Ahmet KÜÇÜKÇETİN, Oğuz GÜRSOY
Geleneksel Anjelika (Melek Otu) Reçelinin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
/
Sayfalar : 485-496
PDF
Elif KOÇ, Perihan YOLCI ÖMEROĞLU
Tüketicilerin Fonksiyonel Gıda Tüketimini Etkileyen Faktörler
/
Sayfalar : 497-507
PDF
Suna ÖNCEBE, Vecdi DEMİRCAN
Derleme Makaleler
Milk and Dairy Products Production in Benin
/
Sayfalar : 508-516
PDF
Eudes LANDRY ANİHOUVİ, Hanaa SALİH, Victor B. ANİHOUVİ, Harun KESENKAŞ
UHT İçme Sütlerinde Jelleşme Sorunu: Çiğ Süt Özelliklerinin ve İşlem Değişkenlerinin Etkisi
/
Sayfalar : 517-525
PDF
Firuze ERGİN, Özge GÖKÇE, Ahmet KÜÇÜKÇETİN
Fenolik Bileşiklerin Bağlı Formları ve Biyoyararlılığı
/
Sayfalar : 526-537
PDF
Gülşah KARABULUT, Oktay YEMİŞ
Farklı Çözücülerle Propolis Ekstraksiyonunun Toplam Fenolik İçeriği, Antioksidan Kapasite ve Antimikrobiyal Aktivite Üzerine Etkileri
/
Sayfalar : 538-545
PDF
Zeynep BAKKALOĞLU, Muhammet ARICI
Maş Fasulyesi (Vigna radiata L.) ve Glutensiz Gıdalarda Kullanım Potansiyeli
/
Sayfalar : 546-552
PDF
Bilge TAŞKIN